Відбувся семінар для ВПО у закладі дошкільної освіти "Ромашка" БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Відбувся семінар для ВПО у закладі дошкільної освіти "Ромашка"

  • Переглядів: 292

          Кожен житель нашої України має право на безоплатну правову первинну допомогу. Але не завжди можна вирішити питання за допомогою консультацій та роз’яснень. Необхідне представлення інтересів людей у судах, інших органах. Тож, соціально незахищені категорії населення можуть отримати безоплатну вторинну правову допомогу. До цієї категорії відносяться і внутрішньо переміщені особи.

Робоча зустріч з питань соціального захисту внутрішньо переміщених осіб БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Робоча зустріч з питань соціального захисту внутрішньо переміщених осіб

  • Переглядів: 636

        13 квітня 2022 року завідувач сектору «Козівське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги Оксана Адамів провела робочу зустріч із першим заступником голови Козівської селищної ради Вадимом Щегловим, начальником Центру надання адміністративних послуг Наталією Цапко, начальним юридичного відділу селищної ради Василем Чабаном щодо питань консультативної допомоги внутрішньо переміщеним особам під час воєнного стану.

Особливості спадкування права на вклад у банку БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Особливості спадкування права на вклад у банку

  • Переглядів: 350

        Відповідно до ст. 1228 Цивільного кодексу України вкладник має право розпорядитися своїм правом на вклад у банку (фінансовій установі) на випадок своєї смерті, склавши заповіт або зробивши відповідне розпорядження банку (фінансовій установі).

В громаді проведено семінар щодо соціальних виплат для ВПО БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

В громаді проведено семінар щодо соціальних виплат для ВПО

  • Переглядів: 561

            З метою інформування внутрішньо переміщених осіб, 08 квітня 2022 року працівниками сектору Козівського бюро правової допомоги та Центром надання соціальних послуг Козівської селищної ради проведено семінар на тему «На яку соціальну виплату, може розраховувати внутрішньо переміщена особа від держави».

Порядок встановлення факту народження дитини поза закладом охорони здоров'я БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Порядок встановлення факту народження дитини поза закладом охорони здоров'я

  • Переглядів: 542

          Народження дитини поза закладом охорони здоров’я фіксується, коли таким закладом не проводився огляд жінки та дитини, у тому числі на території, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження.

Відтепер у застосунку «Дія» можна подати заявку про пошкоджене майно під час війни. Інформативно

Відтепер у застосунку «Дія» можна подати заявку про пошкоджене майно під час війни.

  • Переглядів: 351

     Тисячі громадян залишилися без своїх домівок у Харкові, Маріуполі, Чернігові, Бучі та інших містах під час повномасштабного вторгнення рф в Україну.  Держава робить все для того, щоб відбудувати кожен дім. Тому цей процес починається вже зараз, кожен громадянин вже може подати відповідну заявку у „Дії“, для збору інформації та фіксації збитків.

За кожного прийнятого переселенця українцям платитимуть 450 грн компенсації на витрати комунальних послуг Інформативно

За кожного прийнятого переселенця українцям платитимуть 450 грн компенсації на витрати комунальних послуг

  • Переглядів: 414

     В Україні, кожен громадянин, який безкоштовно прийняв у свою домівку внутрішньо переміщених осіб, які втратили або вимушено покинули своє житло, може отримати компенсацію витрат на комунальні послуги. Як повідомили у Міністерстві розвитку громад і територій, за кожного переселенця уряд виплачуватиме близько 450 грн на місяць.

Як одружитись під час війни!!!

Як одружитись під час війни!!!

  • Переглядів: 327

     У цей важкий для нас всіх час починаєш осмислювати багато речей по іншому. Наскільки війна є для кожного з нас жахливою та, що вона може у тебе забрати. Однак попри всі перешкоди закохані пари які думали поєднати свої долі, не відкладають одруження на потім.

Порядок внесення інформації до паспорта громадянина України для виїзду за кордон на період дії воєнного стану та протягом року з дня його припинення або скасування До уваги!

Порядок внесення інформації до паспорта громадянина України для виїзду за кордон на період дії воєнного стану та протягом року з дня його припинення або скасування

  • Переглядів: 711

       Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 170 від 28 лютого 2022 року "Деякі питання внесення інформації до паспорта громадянина України для виїзду за кордон", відповідно до якої з 1 березня 2022 року строк дії паспортів громадян України для виїзду за кордон може продовжуватись на 5 років!

Компенсація за не використану відпустку під час звільнення БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Компенсація за не використану відпустку під час звільнення

  • Переглядів: 407

        Компенсація за не використану відпустку до сьогодні залишається однією із виплат, щодо правильності та необхідності розрахунку якої виникають спори між працівником та роботодавцем.