У Козівській селищній раді проведено нараду з працівниками закладів культури Сфера культури

У Козівській селищній раді проведено нараду з працівниками закладів культури

  • Переглядів: 1076

     17 листопада селищний голова Сергій Добалюк спільно заступником Вадимом Щегловим провели робочу нараду з працівниками закладів культури Козівської територіальної громади.

Відбулась нарада щодо підготовки до зимового періоду

Відбулась нарада щодо підготовки до зимового періоду

  • Переглядів: 366

     За дорученням Козівського селищного голови заступник голови Роман Солтис та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марія Іваніцька провели робочу нараду з керівниками закладів загальної та дошкільної освіти громади щодо підготовки до зимового періоду.

У неділю, 2 жовтня, в Озерній, відбулися ІІ районні комплексні змагання з ігрових та силових видів спорту серед територіальних громад Тернопільського району до Дня захисників та захисниць України. Інформативно

У неділю, 2 жовтня, в Озерній, відбулися ІІ районні комплексні змагання з ігрових та силових видів спорту серед територіальних громад Тернопільського району до Дня захисників та захисниць України.

  • Переглядів: 536

           Спортсмени Козівської громади взяли участь у чотирьох з шести представлених видів спорту – в армспорті, у метанні гирі вагою 16 кг, у настільному тенісі та волейбольному турнірі.

У Козівській громаді відзначили День працівників освіти.

У Козівській громаді відзначили День працівників освіти.

  • Переглядів: 412

            За дорученням селищного голови перший заступник голови Вадим Щеглов, заступник Роман Солтис привітали освітянську спільноту напередодні Дня вчителя. Грамотами та квітами з нагоди свята відзначено вчителів освітніх закладів та вихователів закладів дошкільної освіти.

Козівська громада вітає з присвоєнням почесного звання «Мати-героїня» Оксану Тарасівну Закришку. Інформативно

Козівська громада вітає з присвоєнням почесного звання «Мати-героїня» Оксану Тарасівну Закришку.

  • Переглядів: 926

           Оксана Закришка, жителька села Вівся, народила і виховала до 8-річного віку п’ятеро дітей. Указом Президента України Оксані Тарасівні присвоєно звання «Мати-героїня».

З ініціативи селищного голови відділом освіти, культури, молоді та спорту здійснено обстеження роботи закладів дошкільної освіти, де проживають та знайшли прихисток внутрішньо переміщені особи.

З ініціативи селищного голови відділом освіти, культури, молоді та спорту здійснено обстеження роботи закладів дошкільної освіти, де проживають та знайшли прихисток внутрішньо переміщені особи.

  • Переглядів: 350

        Обговорено роботу з керівниками закладів у період воєнного стану, вивчено питання харчування, інші побутові моменти.

Підсумок наради з керівниками закладів загальної середньої та дошкільної освіти Інформативно

Підсумок наради з керівниками закладів загальної середньої та дошкільної освіти

  • Переглядів: 582

              З ініціативи селищного голови 23 лютого 2022 року в Козівській спеціалізованій школі мистецтв відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти громади за участі Центру професійного розвитку педагогічних працівників. У роботі наради взяв участь заступник селищного голови Роман Солтис.