У Козівській громаді відзначили Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва

  • 306

    9 листопада відзначають своє професійне свято працівники культури та майстри народного мистецтва.

      Напередодні свята за дорученням селищного голови Сергія Добалюка грамоти та подяки працівникам відділу культури вручив перший заступник Вадим Щеглов. Відбулося це на сцені Козівського районного будинку культури.

     Марія Іваніцька, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради привітала бібліотекарів, режисерів, співаків та дикторів - усіх, хто своєю працею у царині культури та мистецтва зберігає історичну традицію України. Ця сфера проживає зараз не найлегші часи. Без ентузіазму та самовідданої праці вона б не вистояла. Змагання з Інтернетом за увагу глядача – непроста задача. Але навіть у такий надскладний час професіонали дають з нею раду.

    Керівник Центру культури та дозвілля Світлана Андрушків сказала у своєму звернені до колег: «Ми не святкуємо, ми відзначаємо цей день». Вона наголосила, що за цей рік вони усі стали волонтерами, гуртом взялися до праці, щоб допомагати війську. За самовіддану працю для наближення Перемоги багато працівників нагороджені подяками від Тернопільської обласної військової адміністрації.

     Особливу атмосферу у залі створювали пісні у майстерному виконанні Христини Кусень, Ігоря Коханівського, Євгена Оріховського, Михайла Іванюти та слова ведучих Галини Кавки і Богдана Буковського.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису