Правовий захід на тему: «Присвоєнння кадастрового номера» БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Правовий захід на тему: «Присвоєнння кадастрового номера»

  • Переглядів: 258

     В рамках «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство» для мешканців Олесинського старостинського округу фахівець сектору «Козівське бюро правової допомоги» Оксаною Адамів було проведено правовий захід та консультування на тему: «Присвоєнння кадастрового номера».

Робоча зустріч з питання протидія домашньому насильству БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Робоча зустріч з питання протидія домашньому насильству

  • Переглядів: 218

     За для ознайомлення дітей з актуальністю проблеми насильства у шкільному середовищі, навчити їх розрізняти види насильства та розробити відповідну стратегію поведінки у ситуаціях ризику, аргументувати свої дії з попередження насильства на основі власної відповідальності, окреслити механізм захисту прав дітей, головний юрист сектору «Козівське бюро правової допомоги» Оксана Пекар разом з інспектором сектору ювенальної превенції СПД №1 в смт.Козова, лейтенант поліції Тамарою Кривокульською провели робочу зустріч.

Призупинення дії трудового договору БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Призупинення дії трудового договору

  • Переглядів: 210

     Призупинення дії трудового договору – це тимчасове припинення роботодавцем забезпечення працівника роботою і тимчасове припинення працівником виконання роботи за укладеним трудовим договором у зв’язку із збройною агресією проти України, що виключає можливість обох сторін трудових відносин виконувати обов’язки, передбачені трудовим договором.

Про присвоєння кадастрового номера говорили у Козівській районній філії обласного центру зайнятості БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Про присвоєння кадастрового номера говорили у Козівській районній філії обласного центру зайнятості

  • Переглядів: 215

     Присвоєння кадастрового номера — обов'язкова складова процесу приватизації, оформлення прав власності, врегулювання договірних відносин, що здійснюється шляхом державної реєстрації земельної ділянки у Державному земельному кадастрі.

Інформування суб’єктів Тернопільського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр Пробації" в Тернопільській області, про безоплатну правову допомогу. БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Інформування суб’єктів Тернопільського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр Пробації" в Тернопільській області, про безоплатну правову допомогу.

  • Переглядів: 221

     07 листопада 2022 року головний юрист Сектору «Козівське бюро правової допомоги» Оксана Пекар  провела інформування для суб’єктів суб’єктів Тернопільського РС №3 разом з провідним інспектором Мироном Музичкою з метою розширення доступу до безоплатних правових послуг.

Виправлення помилки у свідоцтві про право власності на житло в судовому порядку БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Виправлення помилки у свідоцтві про право власності на житло в судовому порядку

  • Переглядів: 389

     Свідоцтво про право власності - це документ, який підтверджує виникнення права власності при здійсненні державної реєстрації прав на нерухоме майно, яке видається фізичним та юридичним особам.

Судовий порядок виправлення недоліків нотаріального акту БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Судовий порядок виправлення недоліків нотаріального акту

  • Переглядів: 715

      В процесі вчинення нотаріальної дії нотаріус з різного роду причин може допускати помилки при вчиненні нотаріальної дії та оформленні нотаріального акту. Ці помилки можуть полягати як в певній описці, яка хоча й потребує свого виправлення, поміж тим не впливає на дійсність вчиненого нотаріального акту, так і бути більш суттєвими, наслідком яких є недійсність вчиненої нотаріальної дії та постановленого нотаріального акту. У зв'язку з допущеними при вчиненні нотаріальних дій помилками у заінтересованих осіб виникає необхідність у їх виправленні.

Консультування громадян в Конюхівському старостинському окрузі БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Консультування громадян в Конюхівському старостинському окрузі

  • Переглядів: 684

     26 жовтня 2022 року Конюхівському старостинському окрузі відбулось консультування громадян завідувачем сектору «Козівське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги.