Поновлення на роботі незаконно звільненого працівника БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Поновлення на роботі незаконно звільненого працівника

  • Переглядів: 268

      Після звільнення працівник може звернутися з позовною заявою про поновлення на роботі й оплату за час вимушеного прогулу до місцевого загального суду за місцезнаходженням підприємства (установи, організації) або за зареєстрованим місцем проживання/перебування позивача відповідно до порядку, передбаченого законодавством, в місячний строк з дня вручення копії наказу (розпорядження) про звільнення .

Правопросвітницький захід на тему: «Запобігання та протидія домашньому насильству» БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Правопросвітницький захід на тему: «Запобігання та протидія домашньому насильству»

  • Переглядів: 170

     6 грудня 2022 року в приміщенні Тернопільського РС №3 філії ДУ «Центр пробації» в Тернопільській області відбувся правопросвітницький захід на тему: «Запобігання та протидія домашньому насильству» за участі фахівця Сектору «Козівське бюро правової допомоги» Оксани Адамів та провідного інспектора Мирона Музички.

Конкурс з відбору медіаторів БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Конкурс з відбору медіаторів

  • Переглядів: 205

       З 03 по 28 грудня 2022 року Координаційний центр з надання правової допомоги проводить конкурсний відбір медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Виділення однієї земельної ділянки різним особам БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Виділення однієї земельної ділянки різним особам

  • Переглядів: 249

     У правозастосовчій практиці  часто у клієнтів виникають питання щодо виділення тієї самої земельної ділянки різним особам, при цьому кожна особа в наступному вважає саме себе повноправним власником означеної земельної ділянки. При цьому накладення земельних ділянок є розповсюдженою підставою  відмови в проведенні державної реєстрації земельної ділянки, присвоєнні земельній ділянці кадастрового номеру, внесення прав на ділянку до реєстру речових прав.

Правовий захід на тему: «Присвоєнння кадастрового номера» БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Правовий захід на тему: «Присвоєнння кадастрового номера»

  • Переглядів: 303

     В рамках «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство» для мешканців Олесинського старостинського округу фахівець сектору «Козівське бюро правової допомоги» Оксаною Адамів було проведено правовий захід та консультування на тему: «Присвоєнння кадастрового номера».

Робоча зустріч з питання протидія домашньому насильству БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Робоча зустріч з питання протидія домашньому насильству

  • Переглядів: 257

     За для ознайомлення дітей з актуальністю проблеми насильства у шкільному середовищі, навчити їх розрізняти види насильства та розробити відповідну стратегію поведінки у ситуаціях ризику, аргументувати свої дії з попередження насильства на основі власної відповідальності, окреслити механізм захисту прав дітей, головний юрист сектору «Козівське бюро правової допомоги» Оксана Пекар разом з інспектором сектору ювенальної превенції СПД №1 в смт.Козова, лейтенант поліції Тамарою Кривокульською провели робочу зустріч.

Призупинення дії трудового договору БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Призупинення дії трудового договору

  • Переглядів: 247

     Призупинення дії трудового договору – це тимчасове припинення роботодавцем забезпечення працівника роботою і тимчасове припинення працівником виконання роботи за укладеним трудовим договором у зв’язку із збройною агресією проти України, що виключає можливість обох сторін трудових відносин виконувати обов’язки, передбачені трудовим договором.

Про присвоєння кадастрового номера говорили у Козівській районній філії обласного центру зайнятості БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Про присвоєння кадастрового номера говорили у Козівській районній філії обласного центру зайнятості

  • Переглядів: 257

     Присвоєння кадастрового номера — обов'язкова складова процесу приватизації, оформлення прав власності, врегулювання договірних відносин, що здійснюється шляхом державної реєстрації земельної ділянки у Державному земельному кадастрі.

Інформування суб’єктів Тернопільського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр Пробації" в Тернопільській області, про безоплатну правову допомогу. БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Інформування суб’єктів Тернопільського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр Пробації" в Тернопільській області, про безоплатну правову допомогу.

  • Переглядів: 257

     07 листопада 2022 року головний юрист Сектору «Козівське бюро правової допомоги» Оксана Пекар  провела інформування для суб’єктів суб’єктів Тернопільського РС №3 разом з провідним інспектором Мироном Музичкою з метою розширення доступу до безоплатних правових послуг.