Компенсація витрат на оплату за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Компенсація витрат на оплату за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану

  • Переглядів: 166

        Право на компенсацію витрат мають роботодавці за кожну працевлаштовану особу з числа внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття та інших джерел, не заборонених законодавством.

Проведено правопросвітницький захід на тему «Порядок призначення пенсії за віком» БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Проведено правопросвітницький захід на тему «Порядок призначення пенсії за віком»

  • Переглядів: 176

     22 лютого 2023 року в Конюхівському старостинському окрузі фахівцем Сектору «Козівське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги Оксаною Пекар був проведений правопросвітницький захід на тему «Порядок призначення пенсії за віком», а також консультування для мешканців села.

Зустріч представників громадського фонду ТМЖК «Відродження нації» з ВПО Козівської громади БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Зустріч представників громадського фонду ТМЖК «Відродження нації» з ВПО Козівської громади

  • Переглядів: 326

      16 лютого в Козівському управлінні Тернопільської філії обласного центру зайнятості відбулась зустріч представників громадського фонду ТМЖК «Відродження нації» з ВПО та особами, які постраждали від торгівлі людьми, зазнали гендерного насильства та домашнього насильства внаслідок війни.

Роз’яснення від системи безоплатної правової допомоги щодо насильства БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Роз’яснення від системи безоплатної правової допомоги щодо насильства

  • Переглядів: 294

Сексуальне насильство, пов'язане з конфліктом — це не тільки зґвалтування: роз’яснення від системи безоплатної правової допомогиЩо таке сексуальне насильство, пов'язане з конфліктом

Інформування осіб з інвалідністю в Козівській районній філії обласного центру зайнятості про безоплатну правову допомогу. БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Інформування осіб з інвалідністю в Козівській районній філії обласного центру зайнятості про безоплатну правову допомогу.

  • Переглядів: 175

    09 лютого 2023 року головний юрист Сектору «Козівське бюро правової допомоги» Оксана Пекар  провела інформування для осіб з інвалідністю в приміщенні Козівської районної філії обласного центру зайнятості з метою розширення доступу до безоплатних правових послуг.

Правопросвітницький захід в «Центрі пробації» БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Правопросвітницький захід в «Центрі пробації»

  • Переглядів: 216

      06 лютого 2023 року Головний юрист Сектору «Козівське бюро правової допомоги» разом з провідним інспектором  Тернопільського РС №3 філії ДУ «Центр пробації» в Тернопільській області Музичкою Мироном, провели правопросвітницький захід, а також надали правові консультації з питання відповідальність за вчинення домашнього насильства.

Оформлення листка непрацездатності під час перебування у відпустці. БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Оформлення листка непрацездатності під час перебування у відпустці.

  • Переглядів: 387

   В разі хвороби працівника під час виконання свої трудових обов’язків, він повинен звернутись до медичного закладу та отримати листок непрацездатності для звільнення від роботи у зв'язку з непрацездатністю, а також отримати матеріальне забезпечення застрахованої особи в разі тимчасової непрацездатності. Така ж процедура застосовується для працівників, які хворіють, перебуваючи у відпустці.

Консультування громадян в Конюхівському старостинському окрузі БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Консультування громадян в Конюхівському старостинському окрузі

  • Переглядів: 158

       В приміщені Конюхівської сільської ради відбулось консультування громадян завідувачем сектору «Козівське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги.

Встановлення факту народження дитини.

Встановлення факту народження дитини.

  • Переглядів: 203

       Війна в Україні вплинула на всі сфери життя, включаючи правову, у тому числі сферу державної реєстрації актів цивільного стану.