Інформування осіб з інвалідністю в Козівській районній філії обласного центру зайнятості про безоплатну правову допомогу. БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Інформування осіб з інвалідністю в Козівській районній філії обласного центру зайнятості про безоплатну правову допомогу.

  • Переглядів: 155

    09 лютого 2023 року головний юрист Сектору «Козівське бюро правової допомоги» Оксана Пекар  провела інформування для осіб з інвалідністю в приміщенні Козівської районної філії обласного центру зайнятості з метою розширення доступу до безоплатних правових послуг.

Правопросвітницький захід в «Центрі пробації» БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Правопросвітницький захід в «Центрі пробації»

  • Переглядів: 174

      06 лютого 2023 року Головний юрист Сектору «Козівське бюро правової допомоги» разом з провідним інспектором  Тернопільського РС №3 філії ДУ «Центр пробації» в Тернопільській області Музичкою Мироном, провели правопросвітницький захід, а також надали правові консультації з питання відповідальність за вчинення домашнього насильства.

Оформлення листка непрацездатності під час перебування у відпустці. БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Оформлення листка непрацездатності під час перебування у відпустці.

  • Переглядів: 349

   В разі хвороби працівника під час виконання свої трудових обов’язків, він повинен звернутись до медичного закладу та отримати листок непрацездатності для звільнення від роботи у зв'язку з непрацездатністю, а також отримати матеріальне забезпечення застрахованої особи в разі тимчасової непрацездатності. Така ж процедура застосовується для працівників, які хворіють, перебуваючи у відпустці.

Консультування громадян в Конюхівському старостинському окрузі БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Консультування громадян в Конюхівському старостинському окрузі

  • Переглядів: 134

       В приміщені Конюхівської сільської ради відбулось консультування громадян завідувачем сектору «Козівське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги.

Встановлення факту народження дитини.

Встановлення факту народження дитини.

  • Переглядів: 171

       Війна в Україні вплинула на всі сфери життя, включаючи правову, у тому числі сферу державної реєстрації актів цивільного стану.

Прийняття рішення про зміну адреси об’єкта нерухомого майна БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Прийняття рішення про зміну адреси об’єкта нерухомого майна

  • Переглядів: 177

     Якщо власниками (співвласниками) об'єкта нерухомості, якому присвоєно адресу, вирішено здійснити об’єднання, поділ об’єкта нерухомого майна або виділення частки з об’єкта нерухомого майна, потрібно змінити адресу такого об'єкта нерухомого майна. Для цього необхідно звернутись до суб'єкта надання адміністративної послуги з пакетом документів.

Фахівцями сектору «Козівське бюро правової допомоги»  проведено робочу зустріч

Фахівцями сектору «Козівське бюро правової допомоги» проведено робочу зустріч

  • Переглядів: 158

    У відділі організаційно-виконавчої роботи та  відділі земельних ресурсів  Козівської селищної ради говорили про продовження строку дії договору оренди земельної ділянки на період воєнного стану для трудового колективу.

Заміна сторін у договорі оренди землі: підстави, порядок, наслідки. БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Заміна сторін у договорі оренди землі: підстави, порядок, наслідки.

  • Переглядів: 2714

    Договір оренди землі - це договір, за яким орендодавець зобов’язаний за плату передати орендареві земельну ділянку у володіння і користування на певний строк, а орендар зобов’язаний використовувати земельну ділянку відповідно до умов договору та вимог земельного законодавства.

Адміністративна відповідальність за порушення трудового законодавства та оплати праці БЕЗОПЛАТНА ПРАВНИЧА ДОПОМОГА

Адміністративна відповідальність за порушення трудового законодавства та оплати праці

  • Переглядів: 271

      Адміністративна відповідальність накладається на підставі рішення суду на посадових осіб підприємства. Підставою для рішення суду є направлений в суд протокол постанови про накладання адмінштрафу, який виписує інспектор з органу Держпраці під час перевірки роботодавців.