До уваги мешканців громади! До уваги!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 493

             Частиною 2 статті 35-1 Закону України «Про відходи» передбачено, що власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі, джерел утворення побутових відходів укладають договори з виконавцем послуг з вивезення побутових відходів, здійснюють оплату послуг з поводження з побутовими відходами та забезпечують роздільне збирання побутових відходів.

Департамент агропромислового розвитку інформує Інформативно

Департамент агропромислового розвитку інформує

  • Переглядів: 387

         Державний аграрний реєстр продовжує приймати заявки в рамках нової програми допомоги малим агровиробникам на загальну суму понад 1,5 млрд грн. Програма фінансується за рахунок бюджетної підтримки Європейського Союзу.

Інформація щодо реєстрації в кабінеті "Електронного суду" До уваги!

Інформація щодо реєстрації в кабінеті "Електронного суду"

  • Переглядів: 2628

     З метою покращення доступу до правосуддя, забезпечення можливості користувачам створювати та надсилати в електронному вигляді процесуальні чи інші документи до суду, здійснювати обмін такими документами між судом та учасниками судових проваджень, в т.ч. отримувати інформацію про стан і результати їх розгляду, в Україні активно впроваджується електронне судочинство та  електронні комунікації з судом в цілому.

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ БУДІВЛІ (СВИНАРНИКА) ПО ВУЛ. В.ВИШИВАНОГО В СМТ. КОЗОВА,ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ, ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ Інформативно

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ БУДІВЛІ (СВИНАРНИКА) ПО ВУЛ. В.ВИШИВАНОГО В СМТ. КОЗОВА,ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ, ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  • Переглядів: 900

         Відповідно до норм Положення про організацію та проведення громадських слухань з питань містобудівної діяльності в смт Козова повідомляємо, що відповідно до рішення Козівської селищної ради від  04 серпня  2022 року №1939, розроблено детальний план території для будівництва сільськогосподарської будівлі (свинарника) по вулиці  В.Вишиваного в смт Козова, Тернопільського району, Тернопільської області з метою: визначення функціонального призначення та параметрів забудови окремої земельної ділянки (Троян Михайло Степанович).

Запрошуємо до велопробігу! Інформативно

Запрошуємо до велопробігу!

  • Переглядів: 279

             У вівторок, 23 серпня, запрошуємо взяти участь у велопробізі з нагоди Дня Прапора та 31 річниці Дня Незалежності України. Збір о 9.30 на центральній площі Козови. Старт - о 10.00/

До уваги ВПО! Грошова допомога внутрішньо переміщеним особам Тернопільської та Хмельницької області Інформативно

До уваги ВПО! Грошова допомога внутрішньо переміщеним особам Тернопільської та Хмельницької області

  • Переглядів: 2003

        В серпні 2022 благодійний фонд "Посмішка ЮА" в партнерстві з місією JERU (міжнародні неурядові організації Welthungerhilfe, Concern Worldwide і CESVI) проводить збір даних для надання грошової допомоги ВПО для підтримки життя на новому місці.           Матеріальна допомога надається в розмірі 2220 гривень на кожного з членів родини та розраховується на три місяці.

До уваги внутрішньо переміщених осіб! Інформативно

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

  • Переглядів: 288

              Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста спільно з  Швейцарським Червоним Хрестом 22 серпня буде проводити реєстрацію внутрішньо переміщених осіб нижчезазначених категорій, які проживають у нашій громаді, для отримання матеріальної допомоги (2200 грн).