До уваги внутрішньо переміщених осіб та мешканців громади! До уваги!

До уваги внутрішньо переміщених осіб та мешканців громади!

  • Переглядів: 929

       В середу, 27 квітня, благодійний фонд «Рокада» проведе зустріч з внутрішньо переміщеними особами стосовно надання інформаційної, соціальної, технічної, психологічної допомоги.

Щирі співчуття рідним та близьким

Щирі співчуття рідним та близьким

  • Переглядів: 359

     Колектив Козівської селищної ради висловлює глибокі співчуття старості Ценівського старостинського округу Ігорю Ковалю та його рідним з приводу непоправної втрати - смерті матері. 

До уваги мешканців громади! Важливо!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 668

       У зв’язку із воєнним станом, який діє на території України, призупинено дію статті Закону України щодо визначення святкових і неробочих днів. 

Щирі співчуття рідним… Важливо!

Щирі співчуття рідним…

  • Переглядів: 424

        Повідомляємо, що в зоні бойових дій помер військовий Збройних Сил України, мешканець Козівської громади, житель села Кальне Кікта Василь Іванович. Покійному було 58 років.

До уваги внутрішньо переміщених осіб Важливо!

До уваги внутрішньо переміщених осіб

  • Переглядів: 410

          Відповідно до постанови КМУ № 418 від 09.04.2022 “Про внесення змін до порядків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 7 березня 2022 р. № 220 і від 20 березня 2022 р. № 332” продовжено термін прийому документів для отримання щомісячної допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам. Щоб отримати виплату за березень переміщеним особам, які отримали довідку ВПО, потрібно звернутися в ЦНАП або до уповноважених осіб громади (старост сіл) до 30 квітня 2022 року.

До уваги громади! Важливо!

До уваги громади!

  • Переглядів: 1596

          Днями було поширено інформацію щодо проведення весняного призову на строкову військову службу та розпочато процес вручення повісток особам, які підлягають призову.

Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в Козівській територіальній громаді Інформативно

Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в Козівській територіальній громаді

  • Переглядів: 1626

        На виконання рішення ради оборони Тернопільської області від 31.03.2022 року № 32 «Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в області», відповідно законів України «Про правовий режим воєнного стану», «Про оборону України», Указу Президента України від 24 лютою 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», розпорядження голови Тернопільської обласної державної адміністрації від 24 лютого 2022 року 91/01.02-01 «Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в Тернопільській області», керуючись статтею 42 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до розпорядження Козівського селищного голови від 06.04.2022 року №51 «Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в Козівській територіальній громаді», на території Козівської громади заборонено здійснювати фото-відео зйомку блокпостів, об'єктів військової та критичної інфраструктури, будівель органів державної та виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, уповноважених на  виконання відповідних функцій, доріг, на яких вони розмішені, а також місць масових скупчень людей.