Інформація щодо грантів на створення власної справи Інформативно

Інформація щодо грантів на створення власної справи

  • Переглядів: 563

       Люди, які бажають відкрити власну справу, підприємці, які хочуть розширити роботу малого та середнього бізнесу, можуть отримати грант на підтримку своєї діяльності. З 1 липня 2022 року  подати заявку на грант можна, скориставшись послугами порталу "Дія". 

Інформаційна довідка  щодо одержання різних видів допомог на проживання внутрішньо переміщеним особам Інформативно

Інформаційна довідка щодо одержання різних видів допомог на проживання внутрішньо переміщеним особам

  • Переглядів: 1261

            Внутрішньо переміщені, які претендують на грошову допомогу від держави та міжнародних організацій мають отримати статус внутрішньо переміщеної особи, а саме: одержати довідку відповідно до Порядку оформлення і видачі довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 жовтня 2014 р.   № 509 ,,Про облік внутрішньо переміщених осіб” (із змінами).

Нафтогаз забезпечує газом більшість українців: що потрібно знати

Нафтогаз забезпечує газом більшість українців: що потрібно знати

  • Переглядів: 657

        З 1 травня 2022 року до реєстру Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» підключені 8,8 млн українських домогосподарств, які отримували газ від постачальника «останньої надії» (ПОН), відповідно до річного тарифного плану «Фіксований» з однією з найвигідніших цін на ринку — 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості транспортування). Укладати додаткові договори не потрібно, адже перехід відбувся автоматично. Відповідаємо на найбільш поширені питання.

Інформація щодо обмежень та заходів безпеки під час прощі в Зарваниці Важливо!

Інформація щодо обмежень та заходів безпеки під час прощі в Зарваниці

  • Переглядів: 734

          У зв’язку з рядом трагічних подій, що трапилися 14 липня, зокрема, у Вінниці, рада оборони Тернопільщини прийняла рішення посилити заходи безпеки під час щорічної прощі у Марійському духовному центрі, що має відбутися 16-17 липня в Зарваниці.

До уваги громади! Важливо!

До уваги громади!

  • Переглядів: 978

       Відповідно до Рішення Ради оборони Тернопільської області від 05 липня 2022 року №69 «Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в області», під час оголошення «Повітряної тривоги» на території області, підприємства, установи, організації зобов’язані забезпечити зупинення роботи та вжити заходів безпеки громадян.

До уваги мешканців громади! Про відновлення роботи Реєстру Важливо!

До уваги мешканців громади! Про відновлення роботи Реєстру

  • Переглядів: 481

       У Козівській селищній раді відновлено доступ до Реєстру територіальних громад. З 6 липня 2022 року можна отримати послуги реєстрації/зняття з реєстрації, витяг з Реєстру територіальних громад.      Нагадуємо! Військовозобов’язані чоловіки та жінки віком 18-60 можуть отримати послугу реєстрації/зняття з реєстрації лише після фіксації цієї дії у військовому комісаріаті!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в Козівській громаді. До уваги!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в Козівській громаді.

  • Переглядів: 1816

         Відповідно до розпорядження Козівського селищного голови № 73 від 26.05.2022 року "Про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць у Козівській територіальній громаді", відбулося засідання робочої групи. Групою сформовано пропозиції щодо нових назв вулиць, запропонованих до перейменування та підготовано відповідні інформаційні довідки.