До уваги мешканців Козівської територіальної громади! Важливо!

До уваги мешканців Козівської територіальної громади!

  • Переглядів: 979

       Відповідно до розпорядження начальника Тернопільської обласної військової адміністрації Володимира Труша «Про заборону відвідування лісів населенням і в’їзду до них механічних транспортних засобів та інших механізмів у період високої пожежної небезпеки протягом 2022 року», забороняється у період високої пожежної небезпеки протягом 2022 року (при встановленні IV і вище класу пожежної небезпеки за умовами погоди) відвідування лісів населенням і в’їзд до лісів (крім транзитних шляхів) механічних транспортних засобів та інших механізмів, за винятком тих, що використовуються для потреб лісового та мисливського господарства, забезпечення оборони, громадської безпеки і порядку, транспортних засобів державних природоохоронних служб і правоохоронних органів при виконанні службових обов’язків, пожежних машин та іншої техніки для гасіння пожеж.

До уваги підприємців та власників комерційної нерухомості Козівської територіальної громади Важливо!

До уваги підприємців та власників комерційної нерухомості Козівської територіальної громади

  • Переглядів: 357

       В межах реалізації програми релокації бізнесу, а саме переміщення на Західну Україну підприємств, що втратили можливість працювати в деяких регіонах з огляду на війну, Козівська селищна рада просить залишати контакти для пошуку потенційних орендарів, з числа підприємств, що планують перемістити свою справу в Західний регіон за тел. (098) 4493737.

До уваги мешканців громади, керівників підприємств та фермерських господарств

До уваги мешканців громади, керівників підприємств та фермерських господарств

  • Переглядів: 960

     Останнім часом почастішали випадки розкрадання елементів повітряних ліній електропередач (кутників опор, проводів і т.і..), що надає значних збитків державі. Викрадаючи металевий кутник крадії не розуміють, що наносять багатотисячні збитки і навіть ризикують своїм життям . Щорічно при розкраданні ЛЕП гинуть сотні людей .

До уваги мешканців громади та внутрішньо переміщених осіб

До уваги мешканців громади та внутрішньо переміщених осіб

  • Переглядів: 573

     Повідомляємо, що орієнтовно з 14 березня 2022 управління освіти та науки Тернопільської ОДА планує відновити освітній процес у закладах загальної середньої освіти з використанням дистанційних технологій.      Прохання батьків учнів, з числа тимчасово внутрішньо переміщених осіб (ТВПО), звернутись особисто до закладів освіти Козівської громади, що розташовані найближче до місця перебування ТВПО, з метою отримання освітніх послуг.

Мешканці смт Козова!!! Важливо!

Мешканці смт Козова!!!

  • Переглядів: 524

     Зверніть увагу, що у зв’язку з воєнним станом  комунальні служби громади мають велике навантаження на роботу у інших напрямках, проте вони і надалі, у визначені дні, прибирають сміття на території нашого містечка.

Мешканці громади!!! Важливо!

Мешканці громади!!!

  • Переглядів: 967

     Нагадуємо!!! В смт Козова діє волонтерський штаб, який знаходиться в приміщенні будинку культури, за адресою вул. Грушевського, 23.

До уваги виробників та реалізаторів харчових продуктів!!!! До уваги!

До уваги виробників та реалізаторів харчових продуктів!!!!

  • Переглядів: 448

     В даний час, коли вся країна згуртувалася щоб протидіяти військовій агресії, підвищення цін продукти є неприпустимим. Звертаємо увагу, що ціни на продукти харчування мають залишатися на рівні цін, що були встановлені до введення військового стану.

Шановні мешканці громади! Важливо!

Шановні мешканці громади!

  • Переглядів: 465

     Якщо ви помітили автомобіль марки "Нива" зеленого кольору, з номерним знаком: АЕ 5173 МК, або Шкоду сріблястого кольору з номерним знаком: АЕ 2289 АВ, повідомляйтепро це поліцію. Люди, що пересуваються на цих автомобілях ставлять мітки.