До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 707

       21 січня 2022 року відбудеться навчальний семінар для місцевих суб’єктів господарювання та працівників інформаційно-консультативних пунктів для бізнесу щодо особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та програмних РРО у 2022 році.          Захід розпочнеться о 11:00, та відбудеться у змішаному форматі: офлайн за адресою: м.Тернопіль, вул.Грушевського, 8, каб. 532 (Тернопільська ОДА) та онлайн (пряма трансляція за посиланням: https://youtu.be/PRYhEQfwESQ).              Реєстрація учасників заходу: https://cutt.ly/sIsYG1F      Інформаційну підтримку підприємцям здійснює Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у Тернополі. За посиланнями нижче знаходиться актуальна інформація щодо розвитку підприємництва та проведення тематичних заходів: https://www.facebook.com/diia.business.ternopil https://t.me.diia/business_ternopil https://cutt.lyeIu0b9n

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 424

                Установчі збори Молодіжної Ради при Козівській селищній раді відбудуться 21 січня 2022 року о 11.00 год за адресою: смт Козова, вул.Грушевського, 38 (адмінбудівля селищної ради). 

До уваги жителів Козівської громади!

До уваги жителів Козівської громади!

  • Переглядів: 1132

Станом на 15.12.2021 року Козівською селищною радою не проводиться та не надавалось будь-якого дозволу щодо збору коштів на благодійні пожертви на території Козівської територіальної громади. Незаперечення щодо збору коштів на території громади надавалося представникам  Свято-Феодорівського чоловічого монастиря з 03.12.2021 та закінчилося 09.12.2021 року.

Шановні мешканці громади, учасники дорожнього руху!

Шановні мешканці громади, учасники дорожнього руху!

  • Переглядів: 618

          В холодну пору року, у зв’язку із несприятливими погодними умовами, часто виникають небезпечні та неприємні ситуації на дорогах.            Інформуємо Вас про те, що у Козівській громаді є кілька видів доріг загального користування - це шляхи місцевого, обласного, територіального та державного значення.

Оголошення

Оголошення

  • Переглядів: 826

        14 грудня 2021 року о 10.00 біля пам’ятника жертвам Чорнобиля в смт Козова відбудеться панахида з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 362

       У четвер, 2 грудня 2021 року, прийом громадян для реєстрації місця проживання та проставлення штампів про реєстрацію місця проживання проводитися не буде у зв'язку із відрядженням спеціаліста.

Шановна громадо!

Шановна громадо!

  • Переглядів: 431

          Наприкінці листопада традиційно вшановують пам'ять жертв Голодомору. Запрошуємо усіх долучитися до панахиди, яка відбудеться сьогодні о 16:00 біля фігури Матері Божої (Козова).