ОГОЛОШУЄТЬСЯ  КОНКУРС

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС

  • Переглядів: 599

     Відповідно до статей 5, 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та враховуючи розпорядження селищного голови від 28.12.2020 р №148  «Про затвердження положення, порядку проведення та конкурсної комісії на заміщення вакантних посад  посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті Козівської селищної ради  та виконавчих органів ради», Козівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу містобудування та архітектури, житлово – комунального господарства, благоустрою та екології Козівської селищної ради. 

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 577

         На ваш огляд пропонуються проекти рішень «Про погодження інвестиційних Програм з водопостачання та водовідведення на 2021-2022 роки і проектів тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення КП «Козова комунсервіс» та «Про погодження проектів тарифів на послуги з вивезення та складування твердих побутових відходів КП «Благоустрій».

Увага! Важливе повідомлення!

Увага! Важливе повідомлення!

  • Переглядів: 582

     Козівська селищна рада звертається до усіх суб’єктів господарювання, які ведуть незареєстровану діяльність та не сплачують податки та платежі! Особливо це стосується фермерських господарств.

Повідомлення про прийом громадян

Повідомлення про прийом громадян

  • Переглядів: 772

      24 червня 2021 року з 14.15 до 15.35 відбудеться особистий прийом громадян, який проведуть народний депутат України Іван Чайківський та Козівський селищний голова Сергій Добалюк.

ОГОЛОШЕННЯ (зі змінами від 07.06.2021 р.)

ОГОЛОШЕННЯ (зі змінами від 07.06.2021 р.)

  • Переглядів: 665

    Відповідно до п. 10 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників комунальних підприємств (установ, закладів, організацій)  Козівської селищної ради затвердженого рішенням третьої сесії Козівської селищної ради від 29.01.2021 р №106, Козівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення трьох вакантних посад консультантів комунального закладу «Центру професійного розвитку педагогічних працівників» Козівської селищної ради.