Повідомлення про прийом громадян

Повідомлення про прийом громадян

  • Переглядів: 788

      24 червня 2021 року з 14.15 до 15.35 відбудеться особистий прийом громадян, який проведуть народний депутат України Іван Чайківський та Козівський селищний голова Сергій Добалюк.

ОГОЛОШЕННЯ (зі змінами від 07.06.2021 р.)

ОГОЛОШЕННЯ (зі змінами від 07.06.2021 р.)

  • Переглядів: 688

    Відповідно до п. 10 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників комунальних підприємств (установ, закладів, організацій)  Козівської селищної ради затвердженого рішенням третьої сесії Козівської селищної ради від 29.01.2021 р №106, Козівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення трьох вакантних посад консультантів комунального закладу «Центру професійного розвитку педагогічних працівників» Козівської селищної ради.

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 534

   Департамент з питань оборонної роботи, цивільного захисту населення та взаємодії з правоохоронними органами Тернопільської ОДА інформує:

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС

  • Переглядів: 553

    Відповідно до статей 5, 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та враховуючи розпорядження селищного голови від 28.12.2020 р №148  «Про затвердження положення, порядку проведення та конкурсної комісії на заміщення вакантних посад  посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті Козівської селищної ради  та виконавчих органів ради», Козівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення двох вакантних посад головного спеціаліста Служби у справах дітей Козівської селищної ради та конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Козівської селищної ради.