Соціальна допомога для ветеранів та переселенців від транспортної компанії Грузар До уваги!

Соціальна допомога для ветеранів та переселенців від транспортної компанії Грузар

  • Переглядів: 18

У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім'ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. У 2024-25 роках ми плануємо надати допомогу близько 3000 сімей (орієнтовно 10 тис. перевезень різних вантажів). Допомогу отримають родини, які заповнять онлайн-анкету та нададуть підтвердження статусу ВПО або УБД. Упродовж двох місяців ми зобов'язуємось надати послуги переїзду, транспортування чи вантажників для потреб цих сімей. У 2022-23 році у м. Києві та Київській області допомогою нашої громадської ініціативи уже скористалося близько 1500 родин (понад 5000 людей). Для подачі заявки уважно заповніть онлайн-анкету по посиланню: https://gruzar.com.ua/social-programs/besplatnaya-perevozka [5] Зверніть увагу, що заповнення анкети не гарантує отримання допомоги. У разі великої кількості заявок, компанія в першу чергу буде надавати допомогу найбільш нужденним сім'ям. Якщо вам потрібна допомога у заповненні анкети або виникли інші запитання, зверніться за номером підтримки: +380 93 990 18 91 (10.00-18.00).

Щодо впровадження Кадрового резерву Фондом держмайна України До уваги!

Щодо впровадження Кадрового резерву Фондом держмайна України

  • Переглядів: 235

     Фонд державного майна України ініціював створення власної системи Кадрового резерву для підбору персоналу на керівні посади державних підприємств та товариств різних форм власності.

До уваги суб’єктів господарювання Козівської громади Важливо!

До уваги суб’єктів господарювання Козівської громади

  • Переглядів: 41

      З метою популяризації товарів українського виробництва та сприяння збільшенню внутрішнього попиту на товари національного виробника, просимо використовувати логотипу ,,Зроблено в Україні” на товарах власного виробництва.

ПОВІДОМЛЕННЯ про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля

ПОВІДОМЛЕННЯ про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля

  • Переглядів: 43

       АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "НАЦІОНАЛЬНА АТОМНА ЕНЕРГОГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "ЕНЕРГОАТОМ" 24584661 інформує про намір провадити плановану діяльність та оцінку її  впливу на довкілля.

До уваги ВПО! До уваги!

До уваги ВПО!

  • Переглядів: 70

Завтра, 20 березня, у приміщенні Козівської селищної ради, за адресою: вул. Грушевського, 38 о 14:00 спеціалістами благодійного фонду “Medair” буде проводитися прийом внутрішньо переміщених осіб для заміни дерев’яних вікон на пластикові в житлових будинках за їхнім місцем реєстрації в Козівській громаді.