До уваги мешканців громади! Важливо!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 207

     Громадян, які отримали інвалідність внаслідок військових дій просимо звернутися для реєстрації, щоб отримати грошову допомогу на зимовий період від Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, за адресою: 

Третя штурмова бригада інформує! Інформативно

Третя штурмова бригада інформує!

  • Переглядів: 438

Скріпи свій дух — вривайся у вирішальну битву! Набір до лав Третьої штурмової бригади триває. Бойовий підрозділ, у якому ти знайдеш своє істинне призначення та відчуєш справжній дух побратимства. Тебе супроводжуватимуть кращі військові інструктори та досвідчені командири. Готовий рушати? Заповнюй анкету: ab3.army Приходь до наших рекрутингових центрів:

ПОВІДОМЛЕННЯ

ПОВІДОМЛЕННЯ

  • Переглядів: 74

До уваги споживачів природного газу!

Оголошується набір до Третьої штурмової бригади! Важливо!

Оголошується набір до Третьої штурмової бригади!

  • Переглядів: 85

Ми кришили російські війська на Київщині та десантувалися в оточений Маріуполь, штурмували окупанта на Запоріжжі, переможним маршем заходили у Херсон та тримаємо оборону Бахмуту. Наші командири — азовські ветерани. Наші бійці — досвідчені та фахові військові. Ти знатимеш і вмітимеш усе, що повинен і навіть більше. Наші інструктори та міжнародні стандарти підготовки зроблять з тебе профі. А в міцному військовому побратимстві ти знайдеш своїх. Заходь на рекрутинговий сайт і обирай вакансію: https://recruiting.ab3.army/ Твої побратими вже тут. Вривайся у вирішальну битву!

До уваги мешканців громади, з числа колишніх військовослужбовців, учасників бойових дій, які не являються пенсіонерами.

До уваги мешканців громади, з числа колишніх військовослужбовців, учасників бойових дій, які не являються пенсіонерами.

  • Переглядів: 93

Відповідно до Закону України від 22.10.93 року № 3551-XII «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та Постанови Кабінету Міністрів України від 27.07.2023 року №754 «Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань» буде виплачена разова грошова допомога до Дня Незалежності України. Для отримання виплати зазначеним категоріям громадян необхідно особисто звернутися до сервісного центру Пенсійного фонду України (незалежно від місця проживання) та надати наступні документи: паспорт громадянина України довідка про присвоєння ідентифікаційного номера посвідчення учасника бойових дій довідка установи банку про банківські реквізити карткового рахунку заявника.

Інформаційна кампанія «Виходь на світло!»

Інформаційна кампанія «Виходь на світло!»

  • Переглядів: 129

   З метою забезпечення зростання кількості осіб, охоплених соціальним страхуванням Державна служба України з питань праці за сприяння проєкту ЄС- МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні» проводить інформаційну кампанію «Виходь на світло!».        В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця - це шлях до  вільної, незалежної, економічно сильної держави!       Саме тому, з 1 серпня Держпраці розпочала інформаційну кампанію «Виходь на світло!». Це черговий крок до формування у суспільства розуміння важливості оформлення трудових відносин. Основна мета донести до всіх громадян інформацію про ризики і наслідки незадекларованої праці, правильність оформлення трудових відносин та зміни у законодавстві.     Кампанія реалізується за підтримки проекту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці». Більше інформації на сайті Держпраці https://dsp.gov.ua та інформаційному порталі https://pratsia.in.ua»

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ  ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ НА  ВУЛИЦІ ПРИВІТНА 16 Б В СЕЛИЩІ КОЗОВА,  ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО  РАЙОНУ, ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ НА ВУЛИЦІ ПРИВІТНА 16 Б В СЕЛИЩІ КОЗОВА, ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ, ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  • Переглядів: 123

    Відповідно до норм Положення про організацію та проведення громадських слухань з питань містобудівної діяльності в смт Козова повідомляємо, що відповідно до рішення Козівської селищної ради від  31 травня      2021 року № 665  та від 11 листопада 2022 року № 2007   розроблено  детальний план території земельної ділянки для  будівництва та обслуговування будівель торгівлі за рахунок земельної ділянки, що перебуває у приватній власності для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою : смт  Козова, вул. Привітна ,16 Б,  Тернопільського району, Тернопільської області    з метою: визначення функціонального призначення та параметрів забудови окремої земельної ділянки. (заявник: Луц Володимир Йосипович)

До уваги мешканців Козівської громади, міжнародна неурядова організація Mercy Corps реалізовує Програму  спрямовану на допомогу малому та середньому бізнесу

До уваги мешканців Козівської громади, міжнародна неурядова організація Mercy Corps реалізовує Програму спрямовану на допомогу малому та середньому бізнесу

  • Переглядів: 105

Інформуємо вас, що міжнародна неурядова організація Mercy Corps реалізовує Програму підтримки економічної стійкості України. Відповідна конкурсна програма спрямована на допомогу малим та середнім бізнесам у подоланні наслідків війни через надання фінансової підтримки в середній сумі гранту – 20 тисяч доларів США. Перевагами участі в програмі підтримки малого та середнього бізнесу є: швидке заповнення заявки (від 20 до 35 хв); необхідність розробки бізнес-плану тільки на фінальному етапі відбору; розгляд заявки триває від 2 до 4 тижнів; відсутність прямих дедлайнів, адже розгляд заявок відбувається по мірі їх надходження. Якщо у вас виникнуть запитання щодо умов програми, просимо звертатися за телефоном 0 800 332 590.

Методи боротьби із борщівником Сосновського!

Методи боротьби із борщівником Сосновського!

  • Переглядів: 245

        Борщівник Сосновського – багаторічна рослина, яка сягає 2-3 метрів заввишки, має товсте порожнисте стебло та великі листки. Ця рослина, завдяки потужній наземній масі, витісняє інших представників флори і не дає їм розвиватися, повністю займає свій ареал зростання. Також завдає шкоди здоров’ю людей - сік борщівника потрапивши на шкіру людини викликає серйозні опіки. Борщівник Сосновського - це небезпечний бур’ян, до якого необхідно вживати заходи, щоб запобігти його поширенню.