У вівторок, 21 листопада, о 12.00 в смт Козова, біля Стели Небесної Сотні відбудеться спільна молитва з нагоди 10-ої річниці Революції Гідності! До уваги!

У вівторок, 21 листопада, о 12.00 в смт Козова, біля Стели Небесної Сотні відбудеться спільна молитва з нагоди 10-ої річниці Революції Гідності!

  • Переглядів: 89

Цього дня, у День Гідності та Свободи, Україна вшановує пам'ять про тих, хто під час Помаранчевої революції та Революції Гідності стали на захист своїх демократичних цінностей, прав і свобод громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору. Запрошуємо мешканців та гостей Козівської громади взяти участь у заході та вшанувати подвиг Героїв Небесної Сотні й усіх борців за незалежність України.

6 листопада 2023 року о 12:00 год відбудеться відкриття меморіальної дошки в пам’ять про захисника України Огінського Дмитра Івановича До уваги!

6 листопада 2023 року о 12:00 год відбудеться відкриття меморіальної дошки в пам’ять про захисника України Огінського Дмитра Івановича

  • Переглядів: 308

Шановна Громадо! 6 листопада 2023 року о 12:00 год за адресою смт.Козова, вул. Січових Стрільців, 6 відбудеться відкриття меморіальної дошки в пам’ять про захисника України Огінського Дмитра Івановича, який загинув від руки російського окупанта 15 лютого 2023 р. Запрошуємо прийти та вшанувати пам'ять Героя.

Завтра о 15 годині представники Благодійного фонду "Карітас - Бережани" роздаватимуть солодкі подарунки дітям з числа ВПО До уваги!

Завтра о 15 годині представники Благодійного фонду "Карітас - Бережани" роздаватимуть солодкі подарунки дітям з числа ВПО

  • Переглядів: 205

Завтра, 24 жовтня о 15.00 в актовій залі Козівської селищної ради представники Благодійного фонду "Карітас - Бережани" роздаватимуть солодкі подарунки дітям до 16 років з числа внутрішньо переміщених осіб.

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ  ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ НА  ВУЛИЦІ ЗАВОДСЬКА   В  СЕЛИЩІ КОЗОВА,  ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО  РАЙОНУ, ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ До уваги!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ НА ВУЛИЦІ ЗАВОДСЬКА В СЕЛИЩІ КОЗОВА, ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ, ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  • Переглядів: 208

     Відповідно до норм Положення про організацію та проведення громадських слухань з питань містобудівної діяльності в смт Козова повідомляємо, що відповідно до рішення Козівської селищної ради від  25 січня       2023 року № 2050 розроблено  «Детальний план території   для виділення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної,  машинобудівної  та іншої промисловості по вул. Заводській в смт Козова, Тернопільської області»  з метою: визначення функціонального призначення та параметрів забудови окремої земельної ділянки. (замовник : ВК Козівської селищної ради)

До уваги мешканців громади! Важливо!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 154

    В Україні зареєстровані випадки кору.      Захворювання може призвести до пневмонії, вушної інфекції, запалення мозку — енцефаліту, інших серйозних ускладнень, а також до інвалідності та смерті.      Доводимо до відома батьків, що в громаді велика кількість дітей, яким не зроблено щеплення КПК, що у випадку спалаху кору може спричинити закриття садочків і закладів загальної середньої освіти та відповідно припинення навчального процесу.      Вакцинація від кору проводиться в 1 рік та повторно (ревакцинація) в 6 років. Якщо з якихось причин вакцинація не проводилася у встановлений термін, її можна зробити у будь-якому віці.      Рекомендуємо батькам прийняти необхідні заходи для збереження здоров’я ваших дітей.      Пам'ятайте, що кір небезпечний для всіх невакцинованих дітей та дорослих.

До уваги мешканців громади! До уваги!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 193

10 вересня 2023 року о 12 год. 30 хв. біля пам’ятника українцям — жертвам депортації з Польщі 1944-1947 р. відбудеться поминальна панахида, приурочена 79-ій роковині початку депортації українців, які проживали на своїх споконвічних теренах в Польщі. Запрошуємо усіх небайдужих мешканців нашої громади, нащадків жертв і ще живих свідків депортації прийняти участь у цьому заході і вшанувати пам’ять всіх українців — жертв примусового виселення.

До уваги підприємців та суб’єктів господарювання Козівської громади! До уваги!

До уваги підприємців та суб’єктів господарювання Козівської громади!

  • Переглядів: 224

05 вересня 2023 року об 11:00 год. відбудеться онлайн-семінар щодо особливостей відновлення відповідальності за порушення вимог Закону України ,,Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг”.

БФ "Рокада" запускає анкетування для виявлення найактивніших та найініціативніших осіб з числа ВПО

БФ "Рокада" запускає анкетування для виявлення найактивніших та найініціативніших осіб з числа ВПО

  • Переглядів: 240

З метою пошуку потенційних членів Ради ВПО в Козівській громаді, БФ "Рокада" запускає анкетування для виявлення найактивніших та найініціативніших осіб з числа ВПО. Запрошуємо заповнити онлайн анкету: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeB0Xo6KiQMjDxXPVPubp4rxaReJtPpn_9-i3BfA3QJLbe9TQ/viewform?fbclid=IwAR18STE2VFBtoUrKQQEK5rYsPnTfp-Tc9mpqgAlQHk5gDehiWZKWzSuOuck