До уваги ВПО! До уваги!

До уваги ВПО!

  • Переглядів: 102

23 травня о 15 год. "Карітас-Бережани" запрошує батьків з дітьми на цікаві заняття та отримання невеличкої продуктової підтримки.

На Тернопільщині проведуть кампанію з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу До уваги!

На Тернопільщині проведуть кампанію з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу

  • Переглядів: 131

   Повідомляємо, що з метою виконання Плану протиепізоотичних заходів по профілактиці основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин у області на 2024 рік та наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 30.04.2024 №251 на території Тернопільської області, протягом третьої декади травня 2024 року буде проведена весняна кампанія з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу шляхом наземного розподілу принад з вакциною.

Про початок проведення громадського обговорення з питань символіки Козівської селищної територіальної громади

Про початок проведення громадського обговорення з питань символіки Козівської селищної територіальної громади

  • Переглядів: 162

     З метою врахування думки громадськості щодо створення офіційної символіки Козівської селищної територіальної громади, відповідно до розпорядження Козівського селищного голови проводиться громадське обговорення онлайн проєктів символіки Козівської селищної територіальної громади з 29 квітня до 15 травня 2024 року. Усі бажаючі протягом терміну обговорення можуть надати пропозиції щодо офіційної символіки (герб, прапор, логотип, гімн) Козівської селищної територіальної громади до Козівської селищної ради:   - на електронну адресу info@kozova-rada.gov.ua з позначкою «Офіційна символіка Козівської селищної територіальної громади»;   - на поштову адресу: вул. Грушевського, 38 селище Козова Тернопільського р-ну Тернопільської обл. 47601, з позначкою «Офіційна символіка Козівської селищної територіальної громади»;   - взяти участь в електронному голосуванні за посиланням https://forms.gle/uRfYXnwyiXxeGDiC7.

Соціальна допомога для ветеранів та переселенців від транспортної компанії Грузар До уваги!

Соціальна допомога для ветеранів та переселенців від транспортної компанії Грузар

  • Переглядів: 154

У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім'ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. У 2024-25 роках ми плануємо надати допомогу близько 3000 сімей (орієнтовно 10 тис. перевезень різних вантажів). Допомогу отримають родини, які заповнять онлайн-анкету та нададуть підтвердження статусу ВПО або УБД. Упродовж двох місяців ми зобов'язуємось надати послуги переїзду, транспортування чи вантажників для потреб цих сімей. У 2022-23 році у м. Києві та Київській області допомогою нашої громадської ініціативи уже скористалося близько 1500 родин (понад 5000 людей). Для подачі заявки уважно заповніть онлайн-анкету по посиланню: https://gruzar.com.ua/social-programs/besplatnaya-perevozka [5] Зверніть увагу, що заповнення анкети не гарантує отримання допомоги. У разі великої кількості заявок, компанія в першу чергу буде надавати допомогу найбільш нужденним сім'ям. Якщо вам потрібна допомога у заповненні анкети або виникли інші запитання, зверніться за номером підтримки: +380 93 990 18 91 (10.00-18.00).

Щодо впровадження Кадрового резерву Фондом держмайна України До уваги!

Щодо впровадження Кадрового резерву Фондом держмайна України

  • Переглядів: 391

     Фонд державного майна України ініціював створення власної системи Кадрового резерву для підбору персоналу на керівні посади державних підприємств та товариств різних форм власності.