ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС

  • Переглядів: 635

       Відповідно до рішення виконавчого комітету Козівської селищної ради № 224 від 26 серпня 2021 року, оголошується конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на території  Козівської територіальної громади, який відбудеться 27 вересня 2021 року, о 16-00 годині, за адресою: смт Козова, по  вул.Грушевського, 38, у кабінеті заступника селищного голови.

КОЗІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПОВІДОМЛЯЄ

КОЗІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПОВІДОМЛЯЄ

  • Переглядів: 532

        Порядок декларування доходів, одержаних фізичними особами, регулюється нормами Податкового кодексу України (далі – ПКУ), відповідно до норм якого, подавати податкові декларації про майновий стан і доходи (далі – Декларація) необхідно подавати одноосібникам, які самостійно обробляють власні земельні ділянки (паї) загальною площею понад 2 гектари та отримують доходи від продажу сільськогосподарської продукції (пп. 165.1.24 п. 165.1 ст. 165 ПКУ).

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 597

      Згідно рішення виконавчого комітету Козівської селищної ради №194 від 30.07.2021 року «Про встановлення тарифів на надання послуг з поводження з побутовими відходами (вивезення та захоронення твердих побутових відходів), послуги із захоронення твердих побутових відходів», з 1 серпня 2021 року встановлено тариф на надання послуги з поводження з побутовими відходами (збирання та захоронення твердих побутових відходів) щомісячно – 20,20 грн за одну особу, включаючи ПДВ.

ОГОЛОШУЄТЬСЯ  КОНКУРС

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС

  • Переглядів: 657

        Відповідно до ст. 26 Закону України «Про освіту», ст. 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту», Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти , затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 28.03.2018 року № 291, Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу освіти (дошкільної, загальної середньої, позашкільної та інклюзивної) Козівської селищної ради, затвердженого рішенням сесії Козівської селищної ради від  23 березня 2021 року №253,  у зв’язку із закінченням строкового трудового договору укладеного з директором Конюхівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Козівської селищної ради, відділ освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради оголошує конкурс на зайняття  посади директора  Конюхівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Козівської селищної ради.

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 409

До вашої уваги – посилання, за якими можна знайти корисну інформацію щодо електронного документообігу та електронного підпису:

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 998

       Відповідно до Розпорядження Козівського селищного голови «Про встановлення індивідуального графіка роботи працівників відділу організаційно-виконавчої роботи Височан М.С. на період відпустки Білої З.Р.» від 22 липня 2021 року №139, виникли зміни у роботі кабінету реєстрації місця проживання фізичних осіб відділу організаційно-виконавчої роботи.