До уваги мешканців громади! До уваги!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 400

          Відповідно до розпорядження селищного голови від 20 червня 2022 року № 92 «Про заходи щодо забезпечення охорони від пожеж врожаю та заготівлі грубих кормів на території Козівської територіальної громади» та рішення виконавчого комітету Козівської селищної ради від 23 червня 2022 року № 138 «Про заходи з протидії пожежам у лісових масивах, природних заповідниках, на торфовищах, сільгоспугіддях, інших земельних ділянках протягом пожежонебезпечного періоду 2022 року», на території Козівської громади:

До уваги мешканців громади! До уваги!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 314

     В пятницю, 24 червня, о 10 год. в приміщенні Козівської початкової спеціалізованої школи мистецтв Козівської селищної ради відбудеться громадське обговорення проєктів рішень відповідно до розпорядження Козівського селищного голови № 154 від 17.08.2021 р. «Про проведення громадських обговорень щодо реорганізації комунальних  закладів освіти Козівської селищної ради». Буде обговорено зміни типів та назв закладів загальної середньої освіти на території Козівської громади у відповідності до Закону України «Про повну загальну середню освіту».

Щодо підтримки ветеранів та членів їх сімей, з числа ВПО До уваги!

Щодо підтримки ветеранів та членів їх сімей, з числа ВПО

  • Переглядів: 370

      З метою забезпечення підтримки ветеранів та членів сімей ветеранів, “Український ветеранський фонд” запустив проєкт з мікрофінансування бізнесу. Ветерани та члени їх сімей, які є внутрішньо переміщеними особами (ВПО) і мають підтвердження цього статусу, зможуть отримати грошове відшкодування на купівлю товарів, необхідних для ведення власної справи.

До уваги мешканців громади! Важливо!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 994

       Згідно Закону України 1871 «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні» — https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1871-20, зареєстроване місце проживання можна підтвердити завдяки:

Відбулося засідання робочої групи з питань перейменування вулиць у  Козівській територіальній громаді Важливо!

Відбулося засідання робочої групи з питань перейменування вулиць у Козівській територіальній громаді

  • Переглядів: 1960

        Відповідно до розпорядження Козівського селищного голови № 73 від 26.05.2022 року "Про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць у Козівській територіальній громаді", відбулося засідання робочої групи з питань перейменування вулиць. На засіданні подано перелік вулиць у населенних пунктах громади, які пропонується перейменувати, а саме:

Інформаційна кампанія «Україна працює!» Інформативно

Інформаційна кампанія «Україна працює!»

  • Переглядів: 363

         Щоб розширити консультаційну підтримку працівників і роботодавців у важкий період воєнних дій. Держпраці за сприяння Проекту МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні» запускає нову інформаційну кампанію «Україна працює!».