Повідомлення про оголошення конкурсу

Повідомлення про оголошення конкурсу

  • Переглядів: 569

       Відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу освіти (дошкільної, загальної середньої, позашкільної та інклюзивної) Козівської селищної ради, затвердженого рішенням сесії Козівської селищної ради від  23 березня 2021 року №253, у зв’язку з  наявністю вакантної посади директора закладу дошкільної освіти «Пролісок» с. Кальне Козівської селищної   ради, оголошується конкурс на зайняття посади директора ЗДО «Пролісок» с. Кальне Козівської селищної   ради

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення в селі Ценів

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення в селі Ценів

  • Переглядів: 783

         Відповідно до РОЗПОРЯДЖЕННЯ селищного голови від 13.10.2021 року №183 «Про проведення громадського обговорення щодо кандидатури старости у сторостинському окрузі Ценівський Козівської територіальної громади», в суботу, 23 жовтня, відбудуться громадські обговорення кандидатури Коваля Ігоря Івановича на посаду старости Ценівського округу Козівської територіальної громади.

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення в селі Потік

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення в селі Потік

  • Переглядів: 793

            Відповідно до РОЗПОРЯДЖЕННЯ селищного голови від 13.10.2021 року №182 «Про проведення громадського обговорення щодо кандидатури старости у сторостинському окрузі Потіцький Козівської територіальної громади», в суботу, 23 жовтня, відбудуться громадські обговорення кандидатури Прийдун Надії Ярославівни на посаду старости Потіцького округу Козівської територіальної громади.

До уваги власників земельних ділянок!

До уваги власників земельних ділянок!

  • Переглядів: 648

        Якщо ви володієте земельною ділянкою, яка має цільове призначення «ведення особистого селянського господарства»(город), та передаєте її в оренду сільськогосподарським підприємствам, укладайте офіційний договір оренди з господарством.         Це дасть змогу узаконити ваші відносини з орендатором, та створить шляхи додаткових доходів до місцевого бюджету!

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 657

 Відповідно до рішення виконавчого комітету Козівської селищної ради № 216 від 26 серпня 2021 року "Про встановлення тарифів на послуги із централізованого водопостачання", встановлено тарифи на надання комунальним підприємством "Козова Комунсервіс" послуги із централізованого водопостачання в наступних розмірах (за 1 куб.м води):