До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 851

            На жаль, кількість хворих на COVID-19 у Козівській громаді з кожним днем зростає. В тому числі, чисельно хворіють працівники селищної ради.

Шановна громадо!

Шановна громадо!

  • Переглядів: 760

        В часі тривожного очікування та реальної загрози війни, запрошуємо взяти участь у спільній молитві за мир в Україні та світі, просити Бога відвернути від українського народу страшну загрозу військового вторгнення.

До уваги!

До уваги!

  • Переглядів: 974

       Відповідно до рішення позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській районній державній адміністрації від 21 січня 2022 року, та до рішення засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Козівській селищній раді від 25 січня 2022 року, на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та забезпечення обмежувальних проти епідеміологічних заходів з метою запобігання та поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами та доповненнями), на території Козівської громади посилено контроль за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки.

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 821

            У середу, 26 січня 2022 року, виїзний прийом громадян проведе заступник голови Тернопільської районної державної адміністрації Михайлів Микола Петрович.

Увага! Важливе повідомлення!

Увага! Важливе повідомлення!

  • Переглядів: 1017

      У зв’язку з різким підвищенням рівня захворюваності на COVID-19 та інші ГРВІ у Козівській громаді, з 24 січня 2022 року Козівська селищна рада працюватиме в обмеженому режимі.

Увага! Важлива інформація для учасників Установчих зборів Молодіжної Ради!

Увага! Важлива інформація для учасників Установчих зборів Молодіжної Ради!

  • Переглядів: 419

         Дата проведення Установчих зборів Молодіжної Ради при Козівській селищній раді уточнюється. Про точний час та дату буде повідомлено на офіційному сайті Козівської селищної ради.

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 705

       21 січня 2022 року відбудеться навчальний семінар для місцевих суб’єктів господарювання та працівників інформаційно-консультативних пунктів для бізнесу щодо особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та програмних РРО у 2022 році.          Захід розпочнеться о 11:00, та відбудеться у змішаному форматі: офлайн за адресою: м.Тернопіль, вул.Грушевського, 8, каб. 532 (Тернопільська ОДА) та онлайн (пряма трансляція за посиланням: https://youtu.be/PRYhEQfwESQ).              Реєстрація учасників заходу: https://cutt.ly/sIsYG1F      Інформаційну підтримку підприємцям здійснює Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у Тернополі. За посиланнями нижче знаходиться актуальна інформація щодо розвитку підприємництва та проведення тематичних заходів: https://www.facebook.com/diia.business.ternopil https://t.me.diia/business_ternopil https://cutt.lyeIu0b9n

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 420

                Установчі збори Молодіжної Ради при Козівській селищній раді відбудуться 21 січня 2022 року о 11.00 год за адресою: смт Козова, вул.Грушевського, 38 (адмінбудівля селищної ради).