Щодо економного викорастання електроенергії населенням Важливо!

Щодо економного викорастання електроенергії населенням

  • Переглядів: 561

      На виконання резолюції Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля до листа Міністерства енергетики України від 19.10.2022 № КМ/1.2-4.6-15566 та з метою максимального скорочення споживання електроенергії населенням в умовах воєнного стану головам ОСББ на території Козівської громади, рекомендуємо:

До уваги мешканців громади! Важливо!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 226

              Ворог продовжує атаки на об’єкти критичної інфраструктури, зокрема на об’єкти енергосистеми. З огляду на це, у будь який момент можливі аварійні відключення електрики.

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 516

     КП «Козова комунсервіс» повідомляє про те, що 06 жовтня 2022 року буде проводитись планове хлорування водопровідних мереж.       Водопостачання буде припинено з 09.00 год. 06 жовтня до 09.00 год. 07 жовтня 2022 року.

До уваги мешканців громади! До уваги!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 515

             Частиною 2 статті 35-1 Закону України «Про відходи» передбачено, що власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі, джерел утворення побутових відходів укладають договори з виконавцем послуг з вивезення побутових відходів, здійснюють оплату послуг з поводження з побутовими відходами та забезпечують роздільне збирання побутових відходів.

Департамент агропромислового розвитку інформує Інформативно

Департамент агропромислового розвитку інформує

  • Переглядів: 417

         Державний аграрний реєстр продовжує приймати заявки в рамках нової програми допомоги малим агровиробникам на загальну суму понад 1,5 млрд грн. Програма фінансується за рахунок бюджетної підтримки Європейського Союзу.