До уваги мешканців громади! Про відновлення роботи Реєстру Важливо!

До уваги мешканців громади! Про відновлення роботи Реєстру

  • Переглядів: 448

       У Козівській селищній раді відновлено доступ до Реєстру територіальних громад. З 6 липня 2022 року можна отримати послуги реєстрації/зняття з реєстрації, витяг з Реєстру територіальних громад.      Нагадуємо! Військовозобов’язані чоловіки та жінки віком 18-60 можуть отримати послугу реєстрації/зняття з реєстрації лише після фіксації цієї дії у військовому комісаріаті!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в Козівській громаді. До уваги!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в Козівській громаді.

  • Переглядів: 1719

         Відповідно до розпорядження Козівського селищного голови № 73 від 26.05.2022 року "Про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць у Козівській територіальній громаді", відбулося засідання робочої групи. Групою сформовано пропозиції щодо нових назв вулиць, запропонованих до перейменування та підготовано відповідні інформаційні довідки.

До уваги мешканців громади! До уваги!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 374

          Відповідно до розпорядження селищного голови від 20 червня 2022 року № 92 «Про заходи щодо забезпечення охорони від пожеж врожаю та заготівлі грубих кормів на території Козівської територіальної громади» та рішення виконавчого комітету Козівської селищної ради від 23 червня 2022 року № 138 «Про заходи з протидії пожежам у лісових масивах, природних заповідниках, на торфовищах, сільгоспугіддях, інших земельних ділянках протягом пожежонебезпечного періоду 2022 року», на території Козівської громади:

До уваги мешканців громади! До уваги!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 296

     В пятницю, 24 червня, о 10 год. в приміщенні Козівської початкової спеціалізованої школи мистецтв Козівської селищної ради відбудеться громадське обговорення проєктів рішень відповідно до розпорядження Козівського селищного голови № 154 від 17.08.2021 р. «Про проведення громадських обговорень щодо реорганізації комунальних  закладів освіти Козівської селищної ради». Буде обговорено зміни типів та назв закладів загальної середньої освіти на території Козівської громади у відповідності до Закону України «Про повну загальну середню освіту».

Щодо підтримки ветеранів та членів їх сімей, з числа ВПО До уваги!

Щодо підтримки ветеранів та членів їх сімей, з числа ВПО

  • Переглядів: 341

      З метою забезпечення підтримки ветеранів та членів сімей ветеранів, “Український ветеранський фонд” запустив проєкт з мікрофінансування бізнесу. Ветерани та члени їх сімей, які є внутрішньо переміщеними особами (ВПО) і мають підтвердження цього статусу, зможуть отримати грошове відшкодування на купівлю товарів, необхідних для ведення власної справи.

До уваги мешканців громади! Важливо!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 957

       Згідно Закону України 1871 «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні» — https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1871-20, зареєстроване місце проживання можна підтвердити завдяки: