До уваги виробників та реалізаторів харчових продуктів!!!! До уваги!

До уваги виробників та реалізаторів харчових продуктів!!!!

  • Переглядів: 428

     В даний час, коли вся країна згуртувалася щоб протидіяти військовій агресії, підвищення цін продукти є неприпустимим. Звертаємо увагу, що ціни на продукти харчування мають залишатися на рівні цін, що були встановлені до введення військового стану.

Шановні мешканці громади! Важливо!

Шановні мешканці громади!

  • Переглядів: 441

     Якщо ви помітили автомобіль марки "Нива" зеленого кольору, з номерним знаком: АЕ 5173 МК, або Шкоду сріблястого кольору з номерним знаком: АЕ 2289 АВ, повідомляйтепро це поліцію. Люди, що пересуваються на цих автомобілях ставлять мітки.

До уваги мешканців Козівської громади!!!! Важливо!

До уваги мешканців Козівської громади!!!!

  • Переглядів: 697

Це вимога часу: усім вимкнути геолокацію у мобільних телефонах, власних та близьких. "Метки" у більшості вже знешкожені, ворог починає орієнтуватися за скупченням мобільного трафіку.

До уваги мешканців громади! Важливо!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 721

            За результатами позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Козівській селищній раді, вирішено:

24 лютого 2022 року відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Козівській селищній раді. Інформативно

24 лютого 2022 року відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Козівській селищній раді.

  • Переглядів: 464

         Селищний голова Сергій Добалюк ознайомив присутніх з Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні».

До уваги мешканців громади

До уваги мешканців громади

  • Переглядів: 195

       Повідомляємо про виправлення описки в статті "Теофіпільська сільська рада повідомляє про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна", яка опублікована в газеті "Вільне слово" № 29 (7604) 2 жовтня - 8 жовтня 2020 року, на сторінці 3, а саме:

Новий он-лайн сервіс: електронний кабінет особи з інвалідністю

Новий он-лайн сервіс: електронний кабінет особи з інвалідністю

  • Переглядів: 622

Тернопільське обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю інформує щодо  можливості  оперативного подання пакету документів для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації через електронний кабінет особи з інвалідністю.