До уваги мешканців громади! До уваги!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 1373

       Відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 р.№64 «Про введення воєнного стану в Україні», Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 р.№389-VIII, Постанови КМУ від 29.12.2021 р.№1450 «Про затвердження Порядку встановлення заборони або обмеження на вибір місця перебування чи місця проживання осіб на території, на якій діє воєнний стан», враховуючи те, що тимчасово призупинено роботу Реєстру територіальних громад з метою недопущення несанкціонованих дій з інформацією реєстрів зі сторони ворога, Козівська селищна рада не має технічної можливості надавати довідки про реєстрацію місця проживання осіб та довідки про зареєстрованих в житловому будинку (приміщенні) осіб (довідки про склад сім’ї).

Благодійний турнір з міні-футболу на підтримку ЗСУ До уваги!

Благодійний турнір з міні-футболу на підтримку ЗСУ

  • Переглядів: 422

          У неділю, 15 травня, відбудеться благодійний турнір з міні-футболу серед дорослих команд. Під час спортивного дійства буде змога долучитися та зробити свій внесок на допомогу Збройним силам України.

До уваги мешканців громади! Важливо!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 693

      Відповідно до рішення ради оборони Тернопільської області № 50 від 07.05.2022 року "Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в області" на території Козівської громади забороняється проведення мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій, інших масових заходів без поперднього узгодження з обласною військовою адміністрацією та виключно з дотриманням заходів правового режиму воєнного стану.

До уваги підприємців з територій, що наближені або знаходяться у зоні бойових дій     Важливо!

До уваги підприємців з територій, що наближені або знаходяться у зоні бойових дій    

  • Переглядів: 899

      В межах реалізації програми релокації бізнесу (переміщення на Західну Україну підприємств, що втратили можливість працювати з огляду на війну), надаємо перелік власників комерційної нерухомості на території Козівської громади, які готові надати в оренду приміщення.

Відновлено доступ до реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань для відділу державної реєстрації Козівської селищної ради Важливо!

Відновлено доступ до реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань для відділу державної реєстрації Козівської селищної ради

  • Переглядів: 949

     Відповідно до наказу Міністерства юстиції України № 1272/5 від 29.03.2022 (у редакції наказу Міністерства юстиції України 2 № 1706/5 від 29.04.202) відновлено доступ до реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Запрошуємо відвідати концертну програму для внутрішньо переміщених осіб Інформативно

Запрошуємо відвідати концертну програму для внутрішньо переміщених осіб

  • Переглядів: 320

         У п’ятницю, 29 квітня, о 15:00, в Козівській початковій спеціалізованій школі мистецтв відбудеться концертна програма «Музика проти війни» для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території громади. Вхід вільний.

До уваги внутрішньо переміщених осіб та мешканців громади! До уваги!

До уваги внутрішньо переміщених осіб та мешканців громади!

  • Переглядів: 973

       В середу, 27 квітня, благодійний фонд «Рокада» проведе зустріч з внутрішньо переміщеними особами стосовно надання інформаційної, соціальної, технічної, психологічної допомоги.

Щирі співчуття рідним та близьким

Щирі співчуття рідним та близьким

  • Переглядів: 393

     Колектив Козівської селищної ради висловлює глибокі співчуття старості Ценівського старостинського округу Ігорю Ковалю та його рідним з приводу непоправної втрати - смерті матері. 

До уваги мешканців громади! Важливо!

До уваги мешканців громади!

  • Переглядів: 704

       У зв’язку із воєнним станом, який діє на території України, призупинено дію статті Закону України щодо визначення святкових і неробочих днів.