Використання касового апарату під час ведення бізнесу – одна з умов дотримання законодавства ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Використання касового апарату під час ведення бізнесу – одна з умов дотримання законодавства

  • Переглядів: 286

     Тренінг для підприємців на тему «Порушення використання РРО/ПРРО: відповідальність» відбувся у центрі підтримки підприємців «Дія. Бізнес. Тернопіль».

Про реєстрацію програмного РРО говорили на «гарячій лінії» ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Про реєстрацію програмного РРО говорили на «гарячій лінії»

  • Переглядів: 160

     Днями у Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбулася «гаряча лінія» на тему «Реєстрація ПРРО: основні моменти». На запитання платників давав відповіді начальник управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслан Крисоватий.

Співпрацювати, щоб інформувати: в ГУ ДПС у Тернопільській області відбулася онлайн зустріч з керівниками тергромад ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Співпрацювати, щоб інформувати: в ГУ ДПС у Тернопільській області відбулася онлайн зустріч з керівниками тергромад

  • Переглядів: 264

Про податкові новації, запроваджені Законом України 3219, говорили на онлайн-семінарі із головами об’єднаних територіальних громад області представники Головного управління ДПС у Тернопільській області.

Важливість дотримання законодавства щодо використання касових апаратів обговорили на зустрічі ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Важливість дотримання законодавства щодо використання касових апаратів обговорили на зустрічі

  • Переглядів: 162

З метою якісного й оперативного інформування бізнесу Тернопільщини щодо новацій, запроваджених Законом України 3219, відбулася зустріч-нарада заступниці начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Марії Мельник із представниками консалтингової компанії «Фенікс Консалт». Участь у зустрічі також взяв заступник начальника управління – начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС в області Роман Валецький.

Податківці розповіли про відновлення відповідальності при застосуванні касової техніки ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Податківці розповіли про відновлення відповідальності при застосуванні касової техніки

  • Переглядів: 97

Низка  зустрічей податківців із представниками бізнесу Тернополя відбулася у зв’язку із вступом у дію Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції»  щодо особливостей застосування законодавства  у сфері запобігання корупції в умовах воєнного стану Пенсійний фонд України

Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» щодо особливостей застосування законодавства у сфері запобігання корупції в умовах воєнного стану

  • Переглядів: 426

     03 серпня 2022 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» щодо особливостей застосування законодавства у сфері запобігання корупції в умовах воєнного стану», а саме розділ XIII «Прикінцеві положення» доповнили пунктами 2-3-2-10 такого змісту:

Сеанс телефонного зв’язку «Гаряча лінія» на тему "Сплата податків – шанс на скорішу перемогу" ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Сеанс телефонного зв’язку «Гаряча лінія» на тему "Сплата податків – шанс на скорішу перемогу"

  • Переглядів: 639

     Із вторгненням армії росії в Україну постраждало мирне населення, інфраструктура та економіка країни. Зараз законодавець вносить значні зміни у податкову систему. Це робиться для підтримки підприємців та економіки держави в цілому. 

Сеанс телефонного зв’язку «Гаряча лінія» на тему "Перевірки, що дозволені під час війни" ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Сеанс телефонного зв’язку «Гаряча лінія» на тему "Перевірки, що дозволені під час війни"

  • Переглядів: 528

     З 27 травня 2022 року набрав чинності Закон України від 12 травня 2022 року №2260-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану».

Обережно – шахраї! ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Обережно – шахраї!

  • Переглядів: 456

     Відділ з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Тернопільській області доводить до відома громадськості Тернопільщини, що, незважаючи на військову агресією проти України, не припиняється активність «телефонних шахраїв-махінаторів». Вони з допомогою прийомів психологічного впливу на людину намагаються злочинним шляхом заволодіти матеріальними цінностями суб’єктів підприємницької діяльності.