Про реєстрацію програмного РРО говорили на «гарячій лінії» ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Про реєстрацію програмного РРО говорили на «гарячій лінії»

  • Переглядів: 126

     Днями у Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбулася «гаряча лінія» на тему «Реєстрація ПРРО: основні моменти». На запитання платників давав відповіді начальник управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслан Крисоватий.

Співпрацювати, щоб інформувати: в ГУ ДПС у Тернопільській області відбулася онлайн зустріч з керівниками тергромад ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Співпрацювати, щоб інформувати: в ГУ ДПС у Тернопільській області відбулася онлайн зустріч з керівниками тергромад

  • Переглядів: 208

Про податкові новації, запроваджені Законом України 3219, говорили на онлайн-семінарі із головами об’єднаних територіальних громад області представники Головного управління ДПС у Тернопільській області.

Важливість дотримання законодавства щодо використання касових апаратів обговорили на зустрічі ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Важливість дотримання законодавства щодо використання касових апаратів обговорили на зустрічі

  • Переглядів: 130

З метою якісного й оперативного інформування бізнесу Тернопільщини щодо новацій, запроваджених Законом України 3219, відбулася зустріч-нарада заступниці начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Марії Мельник із представниками консалтингової компанії «Фенікс Консалт». Участь у зустрічі також взяв заступник начальника управління – начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС в області Роман Валецький.

Податківці розповіли про відновлення відповідальності при застосуванні касової техніки ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Податківці розповіли про відновлення відповідальності при застосуванні касової техніки

  • Переглядів: 77

Низка  зустрічей податківців із представниками бізнесу Тернополя відбулася у зв’язку із вступом у дію Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції»  щодо особливостей застосування законодавства  у сфері запобігання корупції в умовах воєнного стану Пенсійний фонд України

Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» щодо особливостей застосування законодавства у сфері запобігання корупції в умовах воєнного стану

  • Переглядів: 406

     03 серпня 2022 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» щодо особливостей застосування законодавства у сфері запобігання корупції в умовах воєнного стану», а саме розділ XIII «Прикінцеві положення» доповнили пунктами 2-3-2-10 такого змісту:

Сеанс телефонного зв’язку «Гаряча лінія» на тему "Сплата податків – шанс на скорішу перемогу" ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Сеанс телефонного зв’язку «Гаряча лінія» на тему "Сплата податків – шанс на скорішу перемогу"

  • Переглядів: 605

     Із вторгненням армії росії в Україну постраждало мирне населення, інфраструктура та економіка країни. Зараз законодавець вносить значні зміни у податкову систему. Це робиться для підтримки підприємців та економіки держави в цілому. 

Сеанс телефонного зв’язку «Гаряча лінія» на тему "Перевірки, що дозволені під час війни" ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Сеанс телефонного зв’язку «Гаряча лінія» на тему "Перевірки, що дозволені під час війни"

  • Переглядів: 510

     З 27 травня 2022 року набрав чинності Закон України від 12 травня 2022 року №2260-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану».

Обережно – шахраї! ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Обережно – шахраї!

  • Переглядів: 442

     Відділ з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Тернопільській області доводить до відома громадськості Тернопільщини, що, незважаючи на військову агресією проти України, не припиняється активність «телефонних шахраїв-махінаторів». Вони з допомогою прийомів психологічного впливу на людину намагаються злочинним шляхом заволодіти матеріальними цінностями суб’єктів підприємницької діяльності.

Для надання консультацій працюють «гарячі лінії» ДПС ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Для надання консультацій працюють «гарячі лінії» ДПС

  • Переглядів: 661

       Головне управління ДПС у Тернопільській області нагадує, що у зв’язку із запровадженням на всій території України воєнного стану Державна податкова служба України та її територіальні органи тимчасово призупинили надання відповідей на звернення підприємств, установ та організацій, звернення громадян, звернення платників податків про надання індивідуальних податкових консультацій, запити на інформацію, що не стосуються правового режиму воєнного стану, військової діяльності, надання медичної допомоги, евакуації населення тощо.