Про декларування громадянами доходів – під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія» у ДПС області ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Про декларування громадянами доходів – під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія» у ДПС області

  • Переглядів: 59

      Днями в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області заступниця начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Марія МЕЛЬНИК під час сеансу «гаряча лінія» поспілкувалася із додзвонювачами щодо декларування громадянами доходів.

Ключові цифри податкового законодавства у 2024 році  ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Ключові цифри податкового законодавства у 2024 році 

  • Переглядів: 50

   Нещодавно начальником управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області Володимиром Брудком проведено сеанс телефонного зв`язку «гаряча лінія»  щодо ключових цифри податкового законодавства у 2024 році. 

Про податкову політику 2024 року йшлося під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія» ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Про податкову політику 2024 року йшлося під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія»

  • Переглядів: 69

     Нещодавно в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області в. о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслан Цвігун під час сеансу «гаряча лінія» поспілкувався із додзвонювачами щодо податкової політики 2024 року.

Відбувся семінар щодо сприяння жителям Тернопільщини у відкритті бізнесу ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Відбувся семінар щодо сприяння жителям Тернопільщини у відкритті бізнесу

  • Переглядів: 65

     Нещодавно у Тернопільському обласному центрі зайнятості відбувся семінар з питань сприяння розвитку підприємництва на Тернопільщини. Як один із лекторів участь у семінарі взяв заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Тернопільській області Віктор Орнатовський.

Власникам нерухомості варто уточнити нарахування податку у Центрах обслуговування платників.

Власникам нерухомості варто уточнити нарахування податку у Центрах обслуговування платників.

  • Переглядів: 149

     Якщо громадяни володіють нерухомістю, а податкове повідомлення-рішення з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки не отримали, необхідно звернутись до податкового органу з метою уточнення даних щодо проведених нарахувань податку на нерухоме майно та своєї податкової адреси.

Електронні сервіси ДПС: зручне використання ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Електронні сервіси ДПС: зручне використання

  • Переглядів: 139

    У Головному управлінні ДПС у Тернопільській області нещодавно відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо електронних сервісів ДПС. На запитання платників податків відповідав начальник управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслан Крисоватий.

Законодавчі зміни і не тільки – у подробицях для юросіб ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Законодавчі зміни і не тільки – у подробицях для юросіб

  • Переглядів: 64

     У Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань оподаткування юридичних осіб та новацій податкового законодавства. На запитання додзвонювачів відповідав начальник управління оподаткування юридичних осіб Віктор Лісницький.

Під час телефонного спілкування у ДПС області розповіли про застосування РРО/ПРР, продовження мораторію на проведення документальних перевірок ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Під час телефонного спілкування у ДПС області розповіли про застосування РРО/ПРР, продовження мораторію на проведення документальних перевірок

  • Переглядів: 74

     Днями у Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбулася  чергова «гаряча лінія» щодо питань застосування Закону України від 30 червня 2023 року  №3219 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та законів  України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» та інших податкових новацій. На запитання платників податків відповідав начальник управління податкового аудиту Віктор Притула.

Днями під час онлайн дописів цікавилися актуальними питаннями трансфертного ціноутворення, КІК ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Днями під час онлайн дописів цікавилися актуальними питаннями трансфертного ціноутворення, КІК

  • Переглядів: 82

   Нещодавно у Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбулася Інтернет-конференція спільно з інформаційним порталом 0352.ua на тему «Трансфертне ціноутворення, КІК: актуальні питання оподаткування». В онлайн режимі з платниками спілкувалася начальниця відділу трансфертного ціноутворення Головного управління ДПС у Тернопільській області Ольга Буць.

Повернення до сплати ПДВ після використання спрощеної системи за ставкою 2% ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Повернення до сплати ПДВ після використання спрощеної системи за ставкою 2%

  • Переглядів: 75

    Нещодавно в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування ПДВ управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області Сергій Господарик під час сеансу «гаряча лінія» поспілкувався із додзвонювачами щодо повернення до сплати ПДВ на довоєнну систему оподаткування.