У ДПС області консультували телефоном щодо добровільної сплати єдиного внеску ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

У ДПС області консультували телефоном щодо добровільної сплати єдиного внеску

  • Переглядів: 57

     Нещодавно в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок). На запитання додзвонювачів відповідав начальник управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області Вододимир Брудко.

Про вдосконалення онлайн-комунікації з платниками податків говорили під час телефонного спілкування ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Про вдосконалення онлайн-комунікації з платниками податків говорили під час телефонного спілкування

  • Переглядів: 140

  Нещодавно в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області в. о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслан Цвігун під час сеансу «гаряча лінія» поспілкувався із додзвонювачами щодо вдосконалення онлайн-комунікації з платниками податків та уточнення окремих норм податкового законодавства.

Громадяни запитували телефоном про нарахування та пільги з майнових податків ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Громадяни запитували телефоном про нарахування та пільги з майнових податків

  • Переглядів: 70

   Нещодавно в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» стосовно плати за землю та податку на нерухомість громадянами. На питання додзвонювачів відповідала начальниця відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області Лариса Березюк.

Консультували телефоном щодо питань декларування минулорічних доходів громадян ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Консультували телефоном щодо питань декларування минулорічних доходів громадян

  • Переглядів: 66

   Нещодавно в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» стосовно декларування громадянами доходів, отриманих впродовж 2023 року. На питання додзвонювачів відповідав начальник управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області Вододимир Брудко.

Як отримати довідку про відсутність заборгованості зі сплати податків розповіли онлайн ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Як отримати довідку про відсутність заборгованості зі сплати податків розповіли онлайн

  • Переглядів: 88

    Нещодавно у Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбулася Інтернет-конференція спільно з інформаційним порталом 0352.ua на тему «Довідка про відсутність заборгованості: як отримати». В онлайн-режимі з платниками спілкувався начальник управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Манастирський.

Про заповнення реквізиту «Призначення платежу» при сплаті податків запитували онлайн ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Про заповнення реквізиту «Призначення платежу» при сплаті податків запитували онлайн

  • Переглядів: 237

   Нещодавно у Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбулася Інтернет-конференція спільно з інформаційним порталом 0352.ua на тему ««Призначення платежу»: дотримання обов’язкових вимог». В онлайн режимі з платниками спілкувалася начальниця управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Тернопільській області Ірина Кіндзерська.

Про актуальні питання адміністрування податків і зборів з юридичних осіб йшлося під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія» ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Про актуальні питання адміністрування податків і зборів з юридичних осіб йшлося під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія»

  • Переглядів: 137

  Заступниця начальника управління – начальниця відділу адміністрування податку на прибуток, неприбуткових установ і організацій та спрощеної системи оподаткування управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області Ольга Кондратюк з метою надання інформаційно-консультативної допомоги провела сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», де говорила із додзвонювачами про актуальні питання адміністрування податків і зборів з юридичних осіб.

Про практичні поради для отримання довідки про відсутність заборгованості розповіли у ДПС області ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Про практичні поради для отримання довідки про відсутність заборгованості розповіли у ДПС області

  • Переглядів: 87

   У Головному управлінні ДПС у Тернопільській області нещодавно відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо обов’язкових вимог заповнення заяви для отримання довідки про відсутність заборгованості з платежів. На запитання платників податків відповідав начальник управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Манастирський.

Про деталі подання звітності з КІК йшлося під час «гарячої лінії» в ДПС області ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Про деталі подання звітності з КІК йшлося під час «гарячої лінії» в ДПС області

  • Переглядів: 244

  У другій декаді березня в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбулася «гаряча лінія» на тему «Звітність по КІК: деталі подання». В телефонному режимі з платниками спілкувалася начальниця відділу трансфертного ціноутворення Головного управління ДПС у Тернопільській області Ольга Буць.

Під час «гарячої лінії» у ДПС в області говорили про ПДВ у дні карантину та війни ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Під час «гарячої лінії» у ДПС в області говорили про ПДВ у дні карантину та війни

  • Переглядів: 264

  Днями в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області заступник начальника відділу адміністрування ПДВ управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області Віктор Саванець під час сеансу «гаряча лінія» поспілкувався із додзвонювачами щодо актуальних питань податку на додану вартість у дні карантину та війни.