Тернопільські податківці розповідали про ведення бізнесу для осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Тернопільські податківці розповідали про ведення бізнесу для осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення

  • Переглядів: 79

   Нещодавно за ініціативи департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської обласної військової адміністрації та за сприяння ГО «Спілка захисту прав людей з інвалідністю Тернопільщини «Віримо у себе» проведено дводенний онлайн-семінар для осіб з інвалідністю та інших категорій маломобільних груп населення області. Темою семінару було підвищення рівня фінансової грамотності та залучення фінансування на розвиток бізнесу.

Податкове законодавство в умовах воєнного стану під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія» ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Податкове законодавство в умовах воєнного стану під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія»

  • Переглядів: 88

  Нещодавно в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області в. о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслан Цвігун під час сеансу «гаряча лінія» поспілкувався із додзвонювачами щодо податкового законодавства в умовах воєнного стану.

Запитували у ДПС про єдиний рахунок та заповнення платіжних інструкцій на сплату платежів до бюджету та фондів соціального страхування ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Запитували у ДПС про єдиний рахунок та заповнення платіжних інструкцій на сплату платежів до бюджету та фондів соціального страхування

  • Переглядів: 106

   На сьогодні важливо для суб’єкта господарювання бути поінформованим щодо змін податкового законодавства, можливостей сплати податків, зокрема через єдиний рахунок, адже такий спосіб є комфортним, оскільки скорочує платникам фінансові витрати і час на формування розрахункових документів. 

Про ризиковість платника ПДВ говорили онлайн в Головному управлінні ДПС в області ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Про ризиковість платника ПДВ говорили онлайн в Головному управлінні ДПС в області

  • Переглядів: 129

  Днями у Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбулася Інтернет-конференція спільно з інформаційним порталом 0352.ua на тему «Як не отримати статус ризикового платника ПДВ». В онлайн режимі з платниками спілкувалася начальниця управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Тернопільській області Наталія Стецько.

Нещодавно говорили у податковій області про електронні сервіси, сплату податків –через мобільний застосунок ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Нещодавно говорили у податковій області про електронні сервіси, сплату податків –через мобільний застосунок

  • Переглядів: 148

На сьогодні важливо для суб’єкта господарювання бути поінформованим щодо змін податкового законодавства, можливостей сплати податків онлайн, впровадження нових сервісів від ДПС. Саме на цю тематику і відбулася «гаряча лінія», під час якої заступниця начальника Марія Мельник відповіла на запитання платників податків.

Тернопіль з робочим візитом відвідала заступниця голови Держпраці України ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Тернопіль з робочим візитом відвідала заступниця голови Держпраці України

  • Переглядів: 171

   Заступниця голови Держпраці Алла Горбатюк із робочим візитом відвідала Тернопіль. Зокрема посадовиця провела зустріч із фахівцями та керівництвом Головного управління ДПС у Тернопільській області.

Для студентів ЗУНУ провели екскурсію в Головному управлінні ДПС в області ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Для студентів ЗУНУ провели екскурсію в Головному управлінні ДПС в області

  • Переглядів: 227

 Днями студенти Західноукраїнського національного університету побували на цікавій та пізнавальній екскурсії у Головному управлінні ДПС у Тернопільській області.

Пізнавальна екскурсія для студентів відбулася в Головному управлінні ДПС в області ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Пізнавальна екскурсія для студентів відбулася в Головному управлінні ДПС в області

  • Переглядів: 154

  Днями студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» Тернопільського кооперативного фахового коледжу завітали до Головного управління ДПС у Тернопільській області на екскурсію.