Цікава екскурсія та лекція про ведення підприємницької діяльності для студентів – у Головному управлінні ДПС в області ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Цікава екскурсія та лекція про ведення підприємницької діяльності для студентів – у Головному управлінні ДПС в області

  • Переглядів: 111

    У Головному управлінні ДПС у Тернопільській області побували студенти Тернопільського фахового коледжу ТНТУ ім. І. Пулюя. Тут для них провели екскурсію музеєм ДПС, а також лекцію на тему ведення підприємницької діяльності.

Днями під час онлайн дописів цікавилися набуттям або підтвердженням статусу платника єдиного податку с/г товаровиробника ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Днями під час онлайн дописів цікавилися набуттям або підтвердженням статусу платника єдиного податку с/г товаровиробника

  • Переглядів: 89

  Нещодавно у Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбулася Інтернет-конференція спільно з інформаційним порталом 0352.ua на тему «Набуття або підтвердження статусу платника єдиного податку с/г товаровиробника». В онлайн режимі з платниками спілкувалася заступниця начальника управління – начальниця відділу адміністрування податку на прибуток, неприбуткових установ і організацій та спрощеної системи оподаткування управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області Ольга Кондратюк.

Про особливості оподаткування непрямого податку йшлося під час «гарячої лінії» ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Про особливості оподаткування непрямого податку йшлося під час «гарячої лінії»

  • Переглядів: 126

    У Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбувся черговий сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему «Акцизний податок: особливості оподаткування непрямого податку». На запитання платників податків відповідала заступниця начальника управління – начальниця відділу контролю за виробництвом та обігом спирту, спиртовмісної продукції, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах та пального управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Тернопільській області Галина Яремко.

Декларування доходів: актуальні питання «гарячої лінії» ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Декларування доходів: актуальні питання «гарячої лінії»

  • Переглядів: 112

   Триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2023 року. Тож днями начальником відділу розгляду звернень платників податків та адміністрування податків з громадян та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області Василем Карпою проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо цієї теми.

Про заборгованість з єдиного внеску говорили онлайн в Головному управлінні ДПС в області ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Про заборгованість з єдиного внеску говорили онлайн в Головному управлінні ДПС в області

  • Переглядів: 145

   Нещодавно у Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбулася Інтернет-конференція спільно з інформаційним порталом 0352.ua на тему «Своєчасна сплата єдиного внеску гарантує право на соціальний захист». В онлайн режимі з платниками спілкувався начальник управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Манастирський.

Про декларування громадянами доходів – під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія» у ДПС області ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Про декларування громадянами доходів – під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія» у ДПС області

  • Переглядів: 101

      Днями в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області заступниця начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Марія МЕЛЬНИК під час сеансу «гаряча лінія» поспілкувалася із додзвонювачами щодо декларування громадянами доходів.

Ключові цифри податкового законодавства у 2024 році  ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Ключові цифри податкового законодавства у 2024 році 

  • Переглядів: 89

   Нещодавно начальником управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області Володимиром Брудком проведено сеанс телефонного зв`язку «гаряча лінія»  щодо ключових цифри податкового законодавства у 2024 році. 

Про податкову політику 2024 року йшлося під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія» ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Про податкову політику 2024 року йшлося під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія»

  • Переглядів: 112

     Нещодавно в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області в. о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслан Цвігун під час сеансу «гаряча лінія» поспілкувався із додзвонювачами щодо податкової політики 2024 року.

Відбувся семінар щодо сприяння жителям Тернопільщини у відкритті бізнесу ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА

Відбувся семінар щодо сприяння жителям Тернопільщини у відкритті бізнесу

  • Переглядів: 107

     Нещодавно у Тернопільському обласному центрі зайнятості відбувся семінар з питань сприяння розвитку підприємництва на Тернопільщини. Як один із лекторів участь у семінарі взяв заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Тернопільській області Віктор Орнатовський.

Власникам нерухомості варто уточнити нарахування податку у Центрах обслуговування платників.

Власникам нерухомості варто уточнити нарахування податку у Центрах обслуговування платників.

  • Переглядів: 189

     Якщо громадяни володіють нерухомістю, а податкове повідомлення-рішення з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки не отримали, необхідно звернутись до податкового органу з метою уточнення даних щодо проведених нарахувань податку на нерухоме майно та своєї податкової адреси.