Служба зайнятості Тернопільщини - випускникам Державна служба зайнятості

Служба зайнятості Тернопільщини - випускникам

  • Переглядів: 106

     Сьогоднішні старшокласники та випускники загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, гімназій, ліцеїв) невдовзі формуватимуть майбутнє нашої держави, усіх сфер економіки та життєдіяльності соціуму. Дехто із випускників уже вирішив, ким стати і впевнено крокує до поставленої мети, опановуючи навчальні дисципліни, але більшість ще в активному пошуку свого трудового шляху.

Понад 450 нових робочих місць – результат реалізації проєктів учасників програми єРобота, які отримали мікрогранти на Тернопільщині Державна служба зайнятості

Понад 450 нових робочих місць – результат реалізації проєктів учасників програми єРобота, які отримали мікрогранти на Тернопільщині

  • Переглядів: 70

      У Тернопільській області зараз реалізується 224 успішних проєкти учасників програми єРобота, зокрема з отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Кожен з них отримав чи отримає грантову допомогу від 75 до 250 тис. грн на загальну суму майже 49 млн грн. Втілення цих проєктів дасть змогу створити понад 450 нових робочих місць.

На Тернопільщині є 80 вакансій у сфері громадського харчування Державна служба зайнятості

На Тернопільщині є 80 вакансій у сфері громадського харчування

  • Переглядів: 85

      Сфера громадського харчування Тернопільщини складається із ресторанів, барів, кав’ярень, кафе, їдалень, закусочних, пекарень тощо, у роботі яких велика увага звертається на кваліфікацію працівників, бездоганний сервіс та культуру обслуговування.

Державна служба зайнятості пропонує ряд програм для підтримки певних категорій громадян. Державна служба зайнятості

Державна служба зайнятості пропонує ряд програм для підтримки певних категорій громадян.

  • Переглядів: 288

1. Програма з надання роботодавцям компенсацій на оплату праці за працевлаштованих зареєстрованих безробітних із числа внутрішньо переміщених осіб  (постанова КМУ від 08 вересня 2015 року №696).

Продавці, водії, лікарі - у топі травневих вакансій на Тернопільщині Державна служба зайнятості

Продавці, водії, лікарі - у топі травневих вакансій на Тернопільщині

  • Переглядів: 130

     На 18 травня 2023 року актуальними є більше 1,1 тис. вакансій. Найбільшою є потреба у кваліфікованих робітниках з інструментом, професіоналах, робітниках з обслуговування устаткування та машин, працівниках сфери торгівлі та послуг.

Шановні роботодавці Тернопільщини! Шукають роботу півтори сотні переселенців, більшість з яких професіонали Державна служба зайнятості

Шановні роботодавці Тернопільщини! Шукають роботу півтори сотні переселенців, більшість з яких професіонали

  • Переглядів: 172

     Через місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості цьогоріч шукали роботу 682 внутрішньо переміщені особи, з них 631 отримала статус безробітного.

За сприяння служби зайнятості більше 1,5 тис. жителів Тернопільщини вже мають постійну роботу Державна служба зайнятості

За сприяння служби зайнятості більше 1,5 тис. жителів Тернопільщини вже мають постійну роботу

  • Переглядів: 118

     За 4 місяці 2023 року в місцевих підрозділах Тернопільського обласного центру зайнятості соціальними послугами зі сприяння у працевлаштуванні скористалися більше 6,7 тис. осіб, з них 5,6 тис. були визнані безробітними через відсутність прийнятних пропозицій праці. На одне вільне робоче місце в середньому по області претендувало 2 безробітних.