CЕРВІС ПОДАЧІ РОБОТОДАВЦЯМИ ЕЛЕКТРОННИХ СКАНОВАНИХ КОПІЙ ТРУДОВИХ КНИЖОК НАЙМАНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЧЕРЕЗ ВЕБПОРТАЛ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ Пенсійний фонд України

CЕРВІС ПОДАЧІ РОБОТОДАВЦЯМИ ЕЛЕКТРОННИХ СКАНОВАНИХ КОПІЙ ТРУДОВИХ КНИЖОК НАЙМАНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЧЕРЕЗ ВЕБПОРТАЛ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

  • Переглядів: 45

Для великих страхувальників, а також для тих в кого є централізовані бухгалтерії (школи, садочки та ін.) реалізовано можливість надання доступу спеціалісту кадрової служби для введення інформації про трудові відносини.

Актуальною проблемою сфери трудових відносин є легалізація  виплати заробітної плати та зайнятості, яка безпосередньо впливає  на здійснення страхових виплат та надання соціальних послуг, пенсійне забезпечення працівників та наповнення бюджетів усіх Пенсійний фонд України

Актуальною проблемою сфери трудових відносин є легалізація виплати заробітної плати та зайнятості, яка безпосередньо впливає на здійснення страхових виплат та надання соціальних послуг, пенсійне забезпечення працівників та наповнення бюджетів усіх

  • Переглядів: 52

   Відповідно до законодавства, розмір пенсії залежить від страхового стажу та заробітку працівника, з якого фактично сплачені страхові внески до Пенсійного фонду України. У випадку, якщо людина працює нелегально, без офіційного оформлення трудових відносин, для держави вона вважається не працюючою, а період, за який особа отримувала заробітну плату “в конверті”, не зараховується до страхового стажу, необхідного для призначення пенсії.

ОРГАНІЗАЦІЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ПРАЦІ ПІДПРИЄМСТВА Пенсійний фонд України

ОРГАНІЗАЦІЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ПРАЦІ ПІДПРИЄМСТВА

  • Переглядів: 63

   Відповідно до статті 13 Закону України “Про охорону праці” роботодавець зобов’язаний створити на робочому місці в кожному структурному підрозділі умови праці, які будуть відповідати усім правовим актам, а також забезпечити додержання вимог законодавства щодо прав працівників у сфері охорони праці.

Індексація пенсій з 1 березня 2024 року  для колишніх військовослужбовців Пенсійний фонд України

Індексація пенсій з 1 березня 2024 року для колишніх військовослужбовців

  • Переглядів: 90

   23 лютого 2024 року Уряд ухвалив постанову № 185 "Про індексацію пенсійних і страхових виплат та додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2024 році". Разом з проведенням індексації пенсій та щомісячних страхових виплат, підвищення розмірів мінімальних пенсій по інвалідності постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, збільшення рівня мінімальних пенсійних виплат окремим категоріям пенсіонерів, проведена індексація і пенсій громадянам призначених відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб.

Індексація спецпенсій з 1 березня 2024 року Пенсійний фонд України

Індексація спецпенсій з 1 березня 2024 року

  • Переглядів: 83

   23 лютого 2024 року Уряд ухвалив постанову №185 "Про індексацію пенсійних і страхових виплат та додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2024 році". Поряд з проведенням індексації пенсій та щомісячних страхових виплат, підвищенням розмірів мінімальних пенсій по інвалідності колишнім військовослужбовцям та постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, збільшенням рівня мінімальних пенсійних виплат окремим категоріям пенсіонерів проведено індексацію і спецпенсій.

Мінімальні розміри пенсійних виплат для окремих категорій громадян з 1 березня 2024 року Пенсійний фонд України

Мінімальні розміри пенсійних виплат для окремих категорій громадян з 1 березня 2024 року

  • Переглядів: 75

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23 лютого 2024 року № 185 “Про індексацію пенсійних і страхових виплат та додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2024 році” з 01 березня 2024 року збільшено мінімальні розміри пенсійних виплат для окремих категорій громадян.

ЯК ДЕКЛАРУВАТИ МАЙНО, ОТРИМАНЕ У СПАДЩИНУ? Пенсійний фонд України

ЯК ДЕКЛАРУВАТИ МАЙНО, ОТРИМАНЕ У СПАДЩИНУ?

  • Переглядів: 72

   Кампанія декларування за 2023 звітний період триває до 31 березня включно. Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) продовжує роз’яснювати правила декларування з питань, які найбільше турбують публічних службовців. Одним з видів доходу, який потрібно декларувати, є спадщина. Вона підлягає відображенню в розділі 11 «Доходи, у тому числі подарунки» декларації за той звітний період, в якому було отримано правовстановлюючий документ – свідоцтво, договір чи судове рішення.

Кампанія декларування за 2023 рік. Кому потрібно подати декларації? Пенсійний фонд України

Кампанія декларування за 2023 рік. Кому потрібно подати декларації?

  • Переглядів: 71

Уже зараз і до 31 березня 2024 року триває кампанія декларування за 2023 звітний період, яка є менш напруженою за попередню, що завершилася 31 січня цього року. Національне агентство з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) вдячне доброчесним державним службовцям, які вчасно і відповідально відзвітували за свої статки. Закликаємо службовців не затягувати з подачею декларацій за 2023 звітній період, а у випадку виникнення труднощів скористатись усім арсеналом допоміжних ресурсів, спеціально створених  НАЗК.