Козівська селищна рада вітає Збройні Сили України із професійним святом

Козівська селищна рада вітає Збройні Сили України із професійним святом

  • Переглядів: 177

З нагоди Дня Збройних сил України за дорученням селищного голови Сергія Добалюка військових привітав перший заступник Вадим Щеглов. Він подякував військовим та вручив грамоти і подарунки.

З Днем працівників освіти!

З Днем працівників освіти!

  • Переглядів: 479

     З нагоди професійного свята, Дня працівників освіти, щиро вітаю всю освітянську спільноту нашої громади.

30 вересня - День усиновлення

30 вересня - День усиновлення

  • Переглядів: 347

               Сьогодні в Україні відзначають День усиновлення. Це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.              Це свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято  для сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.               Шановні усиновителі, опікуни, піклувальники, прийміть найщиріші слова шани та поваги з нагоди свята. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, свою любов і душевне тепло.

Вітання з святом першого дзвоника

Вітання з святом першого дзвоника

  • Переглядів: 424

     Щиросердечно вітаю освітянську спільноту, батьків та учнів Козівської громади із Днем Знань! Свято «Дня Знань» означає, що світло Добра і Правди переможе! А у воєнний час це особливо важливо! Бажаю всім учасникам освітнього процесу міцного здоров’я, здійснення всіх мрій і задумів. Разом - до перемоги! Із Днем Знань! Слава Україні! Героям Слава! З повагою,

Вітання з початком навчального року

Вітання з початком навчального року

  • Переглядів: 577

     1 вересня - День Знань - радісне свято, наповнене дитячим сміхом і гамором. Це особливий день для дітей, яким вперше лунає шкільний дзвінок, і для випускників, які чують його востаннє на шкільному подвір’ї, це завжди трохи щемливий для батьків та педагогів день.