Свято з нагоди Дня захисту дітей у відділенні надання реабілітаційних та соціальних послуг для дітей з інвалідністю комунальної організації «Центр надання соціальних послуг Козівської селищної ради»

  • 544

        Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще.
         Сьогодні цей день набуває особливого значення, адже на превеликий жаль, і в Україні є діти, яким бракує тепла, дружнього спілкування з однолітками, справжнього дитинства і мирного неба над головою!
         У відділенні надання реабілітаційних та соціальних послуг для дітей з інвалідністю комунальної організації « Центр надання соціальних послуг Козівської селищної ради»  відбувся  святковий захід « Ми діти твої, Україно» . 
          Працівниками відділення організовано цікаві пізнавальні ігри, вікторини. Спільними зусиллями учасників свята було створено колективну творчу роботу «Хай буде мир у небі голубому». Не обійшлося і без традиційного конкурсу малюнків на асфальті «Світ очима дітей», де дітки могли дати волю своїм фантазіям. Це дало змогу отримали позитивні емоції, хороший настрій та радісні посмішки на обличчях дітей, адже все пройшло під гаслом: «Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра».

           Усі учасники свята отримали солодкі подарунки, за котрі щиро дякуємо Козівській селищній раді.

 

За інформацією КУ «ЦЕНТР НАДАННЯ

СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ

КОЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ»

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису