Захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю у відділенні надання реабілітаційних та соціальних послуг Центру надання соціальних послуг

  • 703

В рамках відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю, у відділенні надання реабілітаційних та соціальних послуг Центру надання соціальних послуг Козівської селищної ради 2 грудня 2021 року проведено захід «Добро починається з тебе».

Дітки, які відвідують дане відділення, взяли участь у конкурсах, вікторинах, розповіли, кого вважають доброю людиною, чому потрібно бути щирими та милосердними. Сподіваємось, що такий виховний захід зміг зробити всіх присутніх трішки добрішими, посіяти зерно любові, поваги, взаєморозуміння.

В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги, стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово, що такі люди все таки є. Колектив відділення висловлює щиру подяку Козівській селищній раді за розуміння та додатково виділені кошти, за котрі було закуплено солодкі подарунки. Також щиро вдячні усім небайдужим, хто долучився до організації даного заходу.

Відділенні надання реабілітаційних

та соціальних послуг

Центру надання соціальних послуг

Козівської селищної ради

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису