Про гарантії соціального захисту розповіли ветеранам АТО в Козові

  • 807

            2 серпня 2021 року в Козівській районній філії Тернопільського обласного центру зайнятості відбувся семінар для військовослужбовців та ветеранів АТО.

       Головний спеціаліст Відділу в Тернопільській області Міністерства у справах ветеранів України Ірина Скасків розповіла про роботу відділу, співпрацю з об’єднаними територіальними громадами у напрямку допомоги та підтримки воїнів АТО. Вона також повідомила про можливість професійного навчання у Західноукраїнському національному університеті, отримання інформаційно-консультаційної та гуманітарної допомоги даній категорії осіб, надала контакти гарячих ліній та територіальних відділів.

Про соціальні пільги та гарантії, роботу Центру надання соціальних  послуг Козівської селищної ради розказала провідний фахівець Наталя Стрижак.

         Крім цього, безробітні дізналися про можливість проходження служби за контрактом у лавах Збройних сил України, ознайомилися із картою вакансій Тернопільщини, особливостями проєкту «Соціально-економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та членів їх сімей», який передбачає отримання гранту на навчання, перекваліфікацію та підвищення кваліфікації ветеранів АТО.

        Під час заходу учасники мали змогу поставити питання і отримати на них кваліфіковані відповіді, поділитися наболілим, а також досвідом у вирішенні різноманітних питань.

Фото без опису Фото без опису