Рішення Козівської селищної ради сьомого скликання від 27.06.2019 року №1738 "Про затвердження тарифів на послуги з централізованого водопостачання КП «Козова комунсервіс»"

  • 752

       Враховуючи рішення Козівської селищної ради від 29.05 2019 року  № 1692

« Про погодження інвестиційної Програми з водопостачання та водовідведення на 2019-2020 роки і тарифів на централізоване водопостачання КП «Козова комунсервіс», виконання пункту 2 цього рішення – оприлюднення в районній газеті «Вільне слово» від 07.06.2019 р. № 23 (7546), відсутність зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, керуючись  Законом України «Про житлово-комунальні послуги», Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Козівська селищна рада

                                                   В И Р І Ш И Л А :

     1. Затвердити комунальному підприємству «Козова комунсервіс» Козівської селищної ради тарифи на послуги з централізованого водопостачання із врахуванням інвестиційної складової та податку на додану вартість за 1 куб.м води, а саме :

      - для населення – 17,41 грн;

      - для бюджетних організацій – 19,00 грн;

      - для інших споживачів – 22,16 грн.

     2. Затверджені тарифи ввести в дію не раніше  ніж за 15 днів з  моменту оприлюдненням їх в районній газеті «Вільне слово».

     3. Доручити адміністрації комунального підприємства «Козова комунсервіс» Козівської селищної ради :

           - провести роботу по укладенню договорів зі споживачами послуг з централізованого водопостачання;

           - здійснювати проведення перерахунків за не надані або надані не в повному обсязі послуги з централізованого водопостачання відповідно до чинного законодавства.

     4. Визнати такими, що втратили чинність тарифи на послуги з централізованого водопостачання, які були затверджені рішенням Козівської селищної ради від 11.04.2017 р. № 540 «Про затвердження тарифів на послуги з централізованого водопостачання КП «Козова комунсервіс».

 

                                  Козівський   селищний  голова                                                            Адамів Я.Б.