Рішення Козівської селищної ради сьомого скликання від 02.03.2017 року №483 Про затвердження нових тарифів на вивезення та складування твердих побутових відходів КП «Благоустрій»

  • 708

    Враховуючи рішення виконавчого комітету Козівської селищної ради від 24.01.2017 р. № 17«Про погодження проекту нових тарифів на послуги з вивезення та складування твердих побутових відходів на території селища Козова», виконання пунктів 2, 3 цього рішення – оприлюднення в районній газеті «Вільне слово» від 27.01.2017 р. № 5, відсутність зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 р. № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів», статями 7, 14, 31 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Законом України «Про засади державної регулятивної політики у сфері господарської діяльності» ст.ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Козівська селищна рада

    В И Р І Ш И Л А: 

1. Затвердити нові тарифи на вивезення та складування твердих побутових відходів комунальному підприємству «Благоустрій» Козівської селищної ради, а саме :

-          для для жителів комунальних будинків (багатоповерхівок) – 15,99 грн від 1 людини, включаючи ПДВ (за місяць);

-         для жителів приватного сектора – 17,59 грн. від 1 людини, включаючи ПДВ (за місяць);

-         для складування – 58,90 грн  за 1 куб. м включаючи ПДВ.

2. Затверджені тарифи ввести в дію з 01 квітня 2017 року з оприлюдненням на сайті Козівської селищної ради та в районній газеті «Вільне слово».

3. Доручити адміністрації КП «Благоустрій» :

- повідомити споживачів про зміну тарифів не менш ніж за 15 днів до введення їх в дію;

- провести роботу по укладанню договорів зі споживачами послуг на вивезення та складування твердих побутових відходів;

- проводити перерахунок за не надані або надані в повному обсязі послуги з вивезення та складування побутових відходів відповідно до вимог чинного законодавства.

4. Визнати такими, що виратили чинність попередні тарифи на послуги з вивезення та складування твердих побутових відходів, які затверджувались рішенням Козівської селищної ради від 06.11.2014 року № 1255.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчого комітету Михайліва М.П. та постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, фінансів, бюджету, підприємництва, торгівлі та побуту.

 

                Козівський

          селищний  голова                                                                           Адамів Я.Б.

Фото без опису