Рішення Козівської селищної ради сьомого скликання від 11.04.2017 року №540 "Про затвердження тарифів на послуги з централізованого водопостачання"

  • 675

   Враховуючи рішення Козівської селищної ради від 02 березня 2017 року  № 485 « Про погодження інвестиційної Програми з водопостачання та водовідведення на 2017 рік і тарифів на централізоване водопостачання КП «Козова комунсервіс», виконання пункту 2 цього рішення – оприлюднення в районній газеті «Вільне слово» від 10.03.2017 р. № 11 (7431), відсутність зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, керуючись  ст. 7, 14, 31, частиною 5 ст. 32 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Козівська селищна рада

                                                   В И Р І Ш И Л А: 

1. Затвердити комунальному підприємству «Козова комунсервіс» Козівської селищної ради тарифи на послуги з централізованого водопостачання із врахуванням інвестиційної складової та податку на додану вартість за 1 куб.м води, а саме :

      - для населення – 12,24 грн;

      - для бюджетних організацій – 13,40 грн;

      - для інших споживачів – 16,31 грн. 

2. Затверджені тарифи ввести в дію з 01 травня 2017 року з оприлюдненням їх в районній газеті «Вільне слово». 

3. Доручити адміністрації комунального підприємства «Козова комунсервіс» Козівської селищної ради :

      - повідомити споживачів про зміну тарифу не менш, ніж за 15 днів до введення їх в дію;

     - провести роботу по укладенню договорів зі споживачами послуг з централізованого водопостачання;

    - здійснювати проведення перерахунків за не надані або надані не в повному обсязі послуги з централізованого водопостачання відповідно до чинного законодавства.

4. Визнати такими, що втратили чинність тарифи на послуги з централізованого водопостачання, які були затверджені рішенням Козівської селищної ради від 18.12.2014 р. № 1289 «Про затвердження тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення КП «Козова комунсервіс» 

 

                               Козівський

                         селищний  голова                                                                          Адамів Я.Б.

Фото без опису