Про допущення до участі у конкурсному відборі на зайняття  посади директора Козівського  ліцею  ім. В. Герети  Козівської  селищної ради

  • 188

     Відділ освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради повідомляє, що відповідно до ст.26 Закону України «Про освіту», ст. 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту», Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу освіти (дошкільної, загальної середньої, позашкільної та інклюзивної) Козівської селищної ради, затвердженого рішенням сесії Козівської селищної ради від  23 березня 2021 року №253,  у зв’язку із закінченням 20 серпня 2023 року строкового трудового договору укладеного з директором Козівського  ліцею  ім. В. Герети Козівської селищної ради Грубим М.А., відділом освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради 19.06.2023 року оголошено конкурс на зайняття  посади директора Козівського  ліцею ім. В. Герети  Козівської  селищної ради. Оголошення про конкурс 20.06.2023 р. розміщено на сайті Козівської селищної ради та на сайті Козівського  ліцею  ім. В. Герети  Козівської  селищної ради.

      Для участі у конкурсному відборі на зайняття посади директора  Козівського ліцею ім. В. Герети Козівської селищної ради подано документи 1 особою, а саме Куцілем Федором Зіновійовичем.

      Згідно протоколу №1 від 24 липня 2023 року засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на посади керівників комунальних закладів освіти Козівської селищної ради, конкурсною комісією перевірено подані документи Куцілем Федором Зіновійовичем щодо відповідності установленим вимогам та прийнято рішення про допущення його до участі у конкурсному відборі  на зайняття  посади директора Козівського  ліцею  ім. В. Герети  Козівської  селищної ради .              

      Дата і місце початку конкурсного відбору: о 10:00 год. 04 серпня 2023 року у Відділі освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради, за адресою: Тернопільська обл., смт. Козова, вул. Грушевського, 32 .

      Також, повідомляємо, що відділ освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради  26 липня 2023 року  о   10  год. 00 хв. організовує ознайомлення кандидата Куціля Федора Зіновійовича із закладом освіти - Козівським  ліцеєм ім. В. Герети  Козівської  селищної ради, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування закладу.

Фото без опису