В Козівській громаді пройшов благодійний турнір з мініфутболу на підтримку ЗСУ

  • 152

     25.06.2023р. відбувся благодійний турнір з мініфутболу серед дорослих команд Козівської громади на підтримку ЗСУ, присвячений Дню Конституції України. У змаганнях взяли участь 7 команд: «Ветеран-2010», СК «Ценів», ФК «Конюхи»,
ФК «Кальне», «Вікторія-92», «ЛФК», «Аматор», які були поділені на дві групи. Футбольні баталії у цих групах проходили на двох майданчиках: у с. Вікторівка та на Козівському центральному стадіоні.

     Урочисте відкриття змагань у с. Вікторівка провів керівник ФГ «Вікторія-92», Олександр Пеляк, а у Козові –  заступник селищного голови Роман Солтис. Згідно регламенту змагань, ігри в групах проходили за коловою системою. Під час гри визначались команди-переможці, які в подальшому продовжили боротьбу за нагороди у півфіналі.  Це команди ФК «Конюхи», «Кальне», «Вікторія-92».

      Після півфінальних ігор отримали такі результати:

 ФК «Конюхи» - ФК «Кальне» (основний час 0:0, по  пенальках 3:2); «Вікторія-92» - «Ветеран-2010» (2:0), у матчі за 3-тє місце зустрілись «Ветеран-2010» - «Кальне» (3:1), а у півфіналі перемогу святкувала команда «Вікторія-92», перемігши своїх суперників з с. Конюхи (4:1).

     Команди-призери нагороджені кубками та грамотами. Звання кращого гравця турніру здобув представник команди «Вікторія-92» Репела Йосип.

     На підтримку ЗСУ зібрано 21100 гривень.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису