В Козівській громаді відбулися змагання з волейболу.

  • 266

     Справжнє свято для волейбольних прихильників та вболівальників відбулося 2 березня на базі Козівської ДЮШС – тут проходила першість Козівської громади з волейболу серед учениць ліцеїв 2006-2007 р.н. та гімназій 2008-2009 р.н. 

В змаганнях взяли участь: 

  • Козівський ліцей ім. В. Герети 
  • Городищенський ліцей 
  • Ценівська гімназія 
  • збірна команда Золотослобідської та Вівсянської гімназій. 

     Позмагатись поза конкурсом також виявили бажання дівчата 208-2009 р.н. Городищенського ліцею та Козівського ліцею ім. В. Герети. В цей день спортивний зал був переповнений щирими емоціями радості, здорового суперництва, щастя переможців і легкого смутку переможених. Так відчувати можуть лише діти і їхні тренери-наставники. 

     За результатами зіграних ігор перше місце серед ліцеїв виборола команда Городищенського ліцею, друге – Козівського ліцею ім. В. Герети. Готували учнів до змагань: Олег Корбак (Городищенський ліцей) та Оксана Юрків (Козівський ліцей ім. В. Герети) – вчителі фізичної культури. 

     Серед гімназій збірна команда Золотослобідської та Вівсянської гімназій лише в третій партії зуміла здобути перемогу над командою Ценівської гімназії та посіла перше місце. Готували спортсменів до змагань: Роман Колодніцький, Тимошик Оксана (Вівсянська і Золотослобідська гімназії) та Ігор Попик (Ценівська гімназія) – вчителі фізичної культури.