Цієї неділі у КЗ "Центр культури і дозвілля"Козівської селищної ради відбувся концерт «Сила народу»

  • 204

     Благодійний фонд "Покрова" спільно з артистами-доброчинцями організував благодійний тур Тернопільщиною на підтримку 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола. Збирали кошти на ТРИ безпілотники «Валькірія». Цієї неділі у КЗ "Центр культури і дозвілля"Козівської селищної ради відбувся концерт «Сила народу». Благодійний фонд "Покрова" спільно з артистами-доброчинцями організував благодійний тур Тернопільщиною на підтримку 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола. Збирали кошти на ТРИ безпілотники «Валькірія».

     Козівська громада активно підтримала не лише виконавців своєю присутністю та гучними аплодисментами, а й ЗСУ щедрими донатами.
     Після концерту у Козові збір на безпілотники закрито! Адже ми з вами зібрали 268 575 грн.
     Проте перед нами багато інших цілей для підтримки Української армії! Не зупинимося до Перемоги!
     Значну частину кошів (196 тисяч гривень) зібрали завдяки благодійному аукціону, який проводять на кожному з концертів туру. Пан Олег та пан Роман придбали уламки ракет, які Oksana Vyshnovska-Staruschik перетворила у витвори мистецтва.
      Наша громада активно підтримує ЗСУ від перших днів війни. Люди, разом ми – сила!

     Дякуємо організаторам, артистам, глядачам - усім, хто долучився до акції! Разом робимо армію сильнішою, а значить – стає сильнішою вся Україна!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису