Нарада з нагоди Міжнародного Дня освіти

  • 271

    З нагоди Міжнародного  Дня освіти відділом освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради проведено  нараду з керівниками закладів ЗСО, заступниками з навчально-виховної та виховної роботи, педагогами-організаторами, головами профспілкових організацій, головами зборів трудових колективів. Через небезпеку ракетних обстрілів нараду провели в укритті.

    За дорученням  селищного голови, у робочій зустрічі взяв участь заступник Роман Солтис. Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради Марія Іваніцька привітала учасників наради, подякувала освітянам громади  за волонтерство та бойовий дух під час війни. Вона сказала: «Допомога кожного освітянина є безцінною для Перемоги».

    Наріжним питанням наради була освітня субвенція 2023. Марія Іваніцька звернулась до присутніх зі словами: «Я вірю, що педагоги нашої громади і надалі гуртуватимуться у такий складний воєнний час і освіта Козівщини подолає всі перешкоди».

Крім того обговорили такі робочі питання:

  • особливості освітнього процесу у ІІ семестрі;
  • заміна уроків;
  • сумісництво та суміщення;
  • особливості господарської діяльності.

    Марія Іваніцька наголосила: «Міжнародний День освіти – важливий для педагогів Козівської громади, бо ще раз нагадує усім про важливість освітніх процесів у сучасному світі. Я впевнена, що педагоги Козівщини прагнуть європейських цінностей, які виборює наша держава».