Хронологія спортивного тижня: футзальна ліга, чемпіонат з волейболу

  • 408

VІІ-мий тур у першій лізі Тернопільської фут зальної ліги сезону 2022/2023

    21 січня 2023 у СК «Політехнік» м. Тернопіль відбувся VІІ тур у першій лізі Тернопільської футзальної ліги сезону 2022/2023, у якому команда Козівської ТГ ФК «Козова»  зустрічалася з командою «Віннер» (с. Вишгородок).

    Як показали результати турнірної таблиці, суперник був не надто сильним. Але чи то наші хлопці не налаштувалися на гру, чи спортивна фортуна була на стороні вишгородівців, але у підсумку - нічия 1:1.

    Центральний поєдинок туру відбувся між командами «Ветеран Тернопільщини 40+» і «Wyscont» (Тернопіль). У напруженій боротьбі минулорічний чемпіон «Ветеран Тернопільщини 40+», зумів здолати свого суперника перемігши з мінімальною перевагою у забитих м’ячах – 3:2, відтак перемістився з ІІІ на І місце. Наші футзалісти після прикрої нічиєї ділять ІІ-ІІІ місця з командою  «Wyscont» відстаючи від «Ветеранів» на два очки.

Відкритий чемпіонат з футзалу

    22 січня 2023 року у відкритому чемпіонаті Бережанщини з футзалу сезону 2022/23 років команда «ЛФК» Козівської ТГ провела два поєдинки.

    У першому мінімально поступилися молодим футзалістам команди «Юність» (м. Бережани) рахунок 2:3. У другому – перемогли команду «Лапшин» (с. Лапшин) – рахунок 3:1

Після зіграних шести турів команда «ЛФК» Козівської ТГ набрала 12 очок і посідає ІІІ місце.

ІV тур відкритого чемпіонату з волейболу серед чоловічих команд

    Волейбольна команда Козівської громади взяла участь у четвертому турі відкритого чемпіонату з волейболу серед чоловічих аматорських команд територіальних громад Тернопільського району сезону 2022/23 років, у  якому зустрічалась з командою  Великоберезовицької ТГ.

    Лише у третій партії нашим волейболістам вдалося вибороти перемогу (2:1) і посісти V місце поступившись більш досвідченим командам  Бережанської, Великобіркіської, Великогаївської та Скалатської громад.

    Можна вважати вдалим виступ нашої команди у цих змаганнях, адже за віком вона була наймолодшою та має потенціал для покращення виступів у подібних змаганнях.

Фото без опису