Стань частиною Збройних Сил України!

  • 686

4-й відділ Тернопільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки запрошує на військову службу за контрактом у Збройних Силах України.

    Для тих, хто вирішив пов’язати своє життя з військовою кар’єрою та офіцерським званням, пропонується цілий перелік вищих військових навчальних закладів (ВВНЗ), в яких можливо отримати додатково до військової ще й цивільну спеціальність. Перевагою вищих військових навчальних закладів сьогодні лишається те, що навчання проводиться за найвищими державними стандартами!!!!

    На військову службу на посади курсантів до ВВНЗ, підрозділів приймаються громадяни України за власним бажанням (як юнаки так і дівчата), які закінчили загальноосвітні навчальні заклади, склали вступні іспити, а також придатні до військової служби за станом здоров’я і віком: цивільна молодь віком від 17 до 30 років, в тому числі ті, яким 17 років виповнюється в рік зарахування на навчання; військовослужбовці та військовозобов’язані віком від 18 до 30 років, які не мають військових звань офіцерського складу. Держава надає сьогодні можливість не тільки отримати професію, військову спеціальність, але й працевлаштовує без зайвого клопоту. Професійне призначення випускника військового коледжу сержантського складу – проходження військової служби на первинних посадах головного сержанта роти, головного сержанта батальйону.

    Особи, які виявили бажання вступити до ВВНЗ або військового коледжу, повинні ознайомитись з умовами вступу до військового закладу та подати заяву до 4 відділу Тернопільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, оформити особову справу кандидата, пройти медичну комісію.

ПЕРЕВАГИ НАВЧАННЯ У ВВНЗ або ВІЙСЬКОВИХ КОЛЕДЖАХ:

– здобуття якісної освіти та престижного диплому (військового та цивільного) БЕЗКОШТОВНО;

– гарантована місячна стипендія;

– соціальні гарантії згідно з законодавством;

– безкоштовне житло, обмундирування, харчування, грошове і медичне забезпечення;

– безкоштовне професійно-технічне навчання водіїв автотранспортних засобів категорії «С»;

– гарантоване місце для продовження військової служби на офіцерських (сержантських) посадах у Збройних Силах України, інших силових міністерствах і відомствах після закінчення навчання;

– після закінчення коледжу можливе зарахування на 2 (3)-й курс ВВНЗ;

– пільги для сім’ї;

– гідне грошове забезпечення та своєчасну виплату коштів.

ПЕРЕВАГИ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ ЗА КОНТРАКТОМ:

1. Під час укладання першого контракту виплачується одноразова грошова винагорода у розмірах:

  • особам рядового складу – 8 розмірів прожиткового мінімуму, що складає 20 064 гривень;
  • особам сержантського і старшинського складу - 9 розмірів прожиткового мінімуму, що складає 22 572 гривні.

2. Мінімальне грошове забезпечення в Збройних Силах України складає 43 000 гривень.

3. Отримання підйомної допомоги у розмірі місячного грошового забезпечення на військовослужбовця і 50% місячного грошового забезпечення на кожного члена сім’ї, який переїжджає з ним на нове місце служби в інший населений пункт або у зв’язку із передислокацією військової частини.

4. Можливість кар’єрного росту та гарантоване підвищення щомісячного грошового забезпечення у ході просування по службі.

5. Особи сержантського і старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом, мають освітній ступінь не нижче бакалавра, направляються на курс військової підготовки за напрямком, що відповідає профілю службової діяльності, з урахуванням потреби в офіцерах такої спеціальності можуть призначатися на посади, що підлягають заміщенню особами молодшого офіцерського складу, з подальшим присвоєнням офіцерського звання.

6. Військовослужбовці, які проходять військову службу за контрактом, мають право навчатися без відриву від військової служби у Вищих військових навчальних закладах, а у разі відсутності можливості підготовки за спеціальностями у цих навчальних закладах – в інших вищих навчальних закладах з метою здобуття вищої освіти.

7. Щорічна основна відпустка із збереженням грошового, матеріального забезпечення та наданням грошової допомоги на оздоровлення у розмірі місячного грошового забезпечення. Також можуть надаватися відпустки за сімейними обставинами та з інших поважних причин із збереженням грошового забезпечення тривалістю не більш як 10 календарних днів.

8. Безоплатна кваліфікована медична допомога у військово-медичних закладах охорони здоров’я.

9. Постановка на квартирний облік з можливістю подальшого отримання службового житла. Компенсація витрачених коштів за піднайом житла для усіх категорій військовослужбовців.

10. Пенсійне забезпечення значно вище ніж у цивільному секторі.

11. Соціальний захист сімей військовослужбовців.

12. У разі участі у бойових діях, отримання статусу «Учасник бойових дій» та пільги відповідно чинного законодавства.

13. Можливість проходження військової підготовки за кордоном з подальшим проходженням військової служби на сучасних зразках озброєння та військової техніки.

 

ВІЙСЬКОВА СЛУЖБА ЗА КОНТРАКТОМ-ЦЕ НЕ ЛИШЕ ЗАХИСТ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ЦІЛІСНОСТІ ДЕРЖАВИ, А Й РІДНОГО ДОМУ ТА СІМ’Ї ВІД ВОРОГА СЬОГОДНІ НАПРЯМУ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОЖНОГО З НАС. ЦЕ ПОЧЕСНА Й ВІДПОВІДАЛЬНА МІСІЯ, ЗА ВИКОНАННЯ ЯКОЇ БЕРУТЬСЯ СПРАВЖНІ ПАТРІОТИ УКРАЇНИ. ВІЙСЬКОВА СЛУЖБА ЗА КОНТРАКТОМ ПРОПОНУЄ ЗДОБУТИ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗАХИСНИКА ДЕРЖАВИ, ГІДНУ ЗАРПЛАТУ І СТАБІЛЬНЕ МАЙБУТНЄ. У ЛАВАХ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ НЕСУТЬ СЛУЖБУ НЕ ЛИШЕ КРАЩІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ-ПРОФЕСІОНАЛИ, ЯКІ ВЖЕ МАЮТЬ ПЕВНИЙ ДОСВІД У ЦІЙ СФЕРІ. ЛАВИ ЗСУ РЕГУЛЯРНО ПОПОВНЮЮТЬ ВИПУСКНИКИ ВУЗІВ, ПРОФТЕХУЧИЛИЩ І ПРОСТО МОЛОДІ ЛЮДИ, ЯКІ ШУКАЮТЬ СВОЄ ПРИЗНАЧЕННЯ. ОСНОВНІ ВИМОГИ ПІД ЧАС ВІДБОРУ Є:

  • ГРОМАДЯНИ ВІКОМ ВІД 18 ДО 45 РОКІВ,ЯКІ ПРОХОДИЛИ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ
  • ГРОМАДЯНИ ВІКОМ ВІД 21 ДО 27 РОКІВ, ЯКІ НЕ ПРОХОДИЛИ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ
  • СТАН ЗДОРОВ’Я ТА ПРИДАТНІСТЬ ДО ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ ЗА МЕДИЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ ТА ПОКАЗНИКАМИ ПРОФВІДБОРУ
  • ФІЗИЧНА ПІДГОТОВЛЕННІСТЬ ТА ПСИХОЛОГІЧНА СТІЙКІСТЬ КАНДИДАТА НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ;
  • ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ РІВЕНЬ;
  • ПРИСУТНЯ МОТИВАЦІЯ ДО ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ;
  • СФОРМОВАНИЙ РІВЕНЬ ІДЕЙНИХ ЦІННОСТЕЙ, МОРАЛЬНИХ ТА ПРОФЕСІЙНИХ ЯКОСТЕЙ
  • ПІЛЬГИ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ-КОНТРАКТНИКІВ
  • ГРОШОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ЗАЙМАНОЇ ПОСАДИ
  • ВІЙСЬКОВОГО ЗВАННЯ, КВАЛІФІКАЦІЇ, ТЕРМІНУ ПРОХОДЖЕННЯ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ
  • РАЗ НА РІК НАДАЄТЬСЯ: МАТЕРІАЛЬНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВИРІШЕННЯ СОЦІАЛЬНО-ПОБУТОВИХ ПИТАНЬ У РОЗМІРІ МІСЯЧНОГО ГРОШОВОГО ОКЛАДУ (ЯКЩО Є ДЛЯ ЦЬОГО ВІДПОВІДНІ ПІДТВЕРДЖУЮЧІ ДОКУМЕНТИ). КРІМ ТОГО, НАДАЄТЬСЯ ГРОШОВА ДОПОМОГА НА ОЗДОРОВЛЕННЯ У РАЗІ НАДАННЯ ЩОРІЧНОЇ ВІДПУСТКИ, У РОЗМІРІ МІСЯЧНОГО ГРОШОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

БАЖАЮЧІ ПІДПИСАТИ КОНТРАКТ, САМОСТІЙНО ВИБИРАЮТЬ ЧАСТИНУ, ДЕ САМЕ БАЖАЮТЬ ПРОХОДИТИ СЛУЖБУ В ПОДАЛЬШОМУ.
ФАХІВЦІ З ВІДДІЛЕННЯ РЕКРУТИНГУ 4-ГО ВІДДІЛУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО РТЦК ТА СП ДОПОМОЖУТЬ ПІДІБРАТИ ВІЙСЬКОВУ ЧАСТИНУ ТА ПОСАДУ , НАДАДУТЬ ВИЧЕРПНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ОСОБЛИВОСТІ ПРОХОДЖЕННЯ СЛУЖБИ В ТІЙ ЧИ ІНШІЙ ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ.

 

Більш детальну інформацію можна отримати за телефонами:

(03547)-2-11-64. та за адресою смт.Козова, вул.Тернопільська, 9

ЗРОБИ СВІЙ ВНЕСОК У НАШУ СПІЛЬНУ ПЕРЕМОГУ!!!

 

Фото без опису