В Козівській громаді відзначили День фізичної культури та спорту

  • 683

   

    За ініціативи відділу освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради, та за підтримки селищного голови Сергія Добалюка, у неділю, 12 вересня, відбулося відзначення Дня фізичної культури та спорту у приміщенні Козівської ДЮСШ.
          Урочиста частина розпочалася із підняття Державного прапора України , яке виконав директор ДЮСШ Володимир Вітер.
       З вітальним словом до гостей свята звернулися секретар селищної ради Дмитро Барилко та заступник селищного голови Роман Солтис. Спільно із головним спеціалістом сектору освіти та спорту Ігорем Кулькою керівники громади нагородили подяками та цінними подарунками вчителів фізичної культури, тренерів та ветеранів галузі (пенсіонерів).
        Особливим моментом свята стало офіційне відкриття спортивного залу Козівської ДЮСШ після тривалої реконструкції. З цієї нагоди керівники подарували спортивному закладу футбольний та волейбольний м’ячі.
         Цікавий флеш-моб продемонстрували учні Козівської гімназії ім. Володимира Ґерети. Оригінальним був виступ вчителів фізичної культури у вигляді спортивної естафети під назвою «Я люблю спорт».
      Педагоги фізичної культури представили для гостей свята нові, цікаві види спорту – флорбол, петанк, та провели спортивні ігри для діючих вчителів та пенсіонерів-гостей свята. Учасники отримали символічні медалі.
      По завершенні уся фізкульт-спільнота мала можливість взяти участь у святковому обіді, поспілкуватися, ділитися враженнями та досвідом у педагогічній діяльності.
       Організатори та учасники святкування висловлюють вдячність селищному голові Сергію Добалюку та депутату Тернопільської облради Володимиру Гачу за надану фінансову підтримку в організації свята.