У Козівській громаді відбулося засідання педагогічних студій

  • 649

          З метою організації якісного освітнього процесу, підвищення рівня готовності педагогічних працівників до викладання навчальних дисциплін у 2021/2022 навчальному році  працівники КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Козівської селищної ради 27 серпня 2021 року на базі Козівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №1  провели  засідання педагогічних студій з теми «Нові орієнтири в організації науково-методичного супроводу освітнього процесу з базових предметів відповідно до Нової української школи».

     Для вирішення актуальних питань організації освітнього процесу серпневі педагогічні студії зібрали понад 200 учасників: заступників з навчально-виховної роботи, вчителів початкових класів, української мови і літератури, зарубіжної літератури, іноземних мов, історії та правознавства, математики, фізики, інформатики, хімії, біології, географії, основ здоров?я, фізичної культури та  предмета «Захист України».
     Працівники Центру ознайомили педагогічних працівників з  науково-методичним супроводом забезпечення якості викладання   навчальних предметів  у 2021/2022 навчальному році через призму ціннісних орієнтирів  Нової української школи.
     У роботі педагогічної студії з фізичної культури та предмета «Захист України» взяв участь головний спеціаліст сектору освіти та спорту відділу освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради І.П. Кулька.
     Завершилися засідання серпневих педагогічних студій з навчальних дисциплін обміном думками та виробленням рекомендацій.