У День Прапора, 23 серпня, з центрального стадіону Козови стартував велопробіг, присвячений 30-ій річниці Незалежності України.

  • 1236

        Близько 50 учасників вирушили по маршруту: смт Козова – село Золота Слобода – хутір Веснівка – смт Козова.

       Серед велосипедистів – молодь із Козівського ЗЗСО №1 під супроводом педагогів Ігоря Куцого та Лілі Шимонович, діти із Козівського ЗЗСО№2 та педагог Ярослав Кузь, учні Козівської гімназії ім.Володимира Ґерети та педагоги Оксана Юрків та Сергій Пеляк, учні Дибщенського закладу освіти під супроводом Володимира Пуківського, учні ДЮСШ смт Козова під супроводом педагогів Наталі Мацишин та Теодора Кривокульського, молодь Козівського будинку дитячої та юнацької творчості, яку супроводжував Орест Медведєв, учасники із села Вікторівка, приєдналися також велосипедисти із Бережан.

         Програма велопробігу передбачала кілька пауз, під час яких учасники поклали квіти до пам’ятника Ярославу Старуху, відвідали кладовище, на якому похоронено 11 січових стрільців, криївку між хутором Веснівкою та с. Золота Слобода.

         Фінішували учасники велопробігу на центральній площі Козови, та взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора України.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису