Центральна публічна бібліотека Козови отримала в подарунок книги

  • 578

        У межах ініціативи «30 добрих справ до 30-річчя ELEKS»  українська інженерна інноваційна компанія ELEKS закупила понад 300 дитячих книжок для дев’яти районних і сільських бібліотек у Львівській і Тернопільській областях. Серед бібліотек Тернопільщини було обрано Центральну публічну бібліотеку Козівської селищної ради.        Книги були відібрані, посортовані волонтерами і передані до бібліотеки. Це література в різних жанрах та напрямках знань — фізика, математика, фінанси, художня та технічна література, — що допоможе молодому поколінню отримати знання з тем, які їм цікаві.

         «Пропозиція книжок на ринку наразі шалена, але, окрім того, що всі вони гарні, вони ще й дуже дорогі, і не всі можуть їх собі дозволити. А бібліотеки, які б могли розв'язати проблему із доступом до книг, порожні, більшість літератури взагалі російськомовна. Тому допомога бібліотекам — це перша ідея, про яку я подумала, коли оголосили про пошук ідей для соціальних проєктів від ELEKS», — каже Оксана Іванченко, бізнес-аналітикиня, яка ініціювала ідею.

          «Козівська центральна бібліотека для дітей щиро дякує компанії «ELEKS», зокрема уродженці нашого містечка Оксані Іванченко за подаровані книги.       Бібліотекарі завжди радо зустрічають та обслуговують понад одну тисячу користувачів. Це, в основному, дошкільнята та учні 1 – 11 класів. Тож дякуємо Вам за те, що на книжкових поличках дитячої книгозбірні оселилося більше 40 нових книг. Чудові різнокольорові видання для малят, енциклопедичні довідники для школярів, цікаві та пізнавальні історії надзвичайно потрібні нашим найвибагливішим читачам,» - прокоментувала співпрацю Ірина Лазарчук, заступник директора по роботі з дітьми «Центральної публічної бібліотеки» Козівської селищної ради.

Фото без опису