Діти Козівської громади вирушили на оздоровлення в оздоровчий комплекс «Скоморохи»

  • 1163

     За ініціативи Козівського селищного голови Сергія Добалюка на сесії Козівської селищної ради прийнято програму «Про оздоровлення та відпочинок дітей Козівської громади на 2021 рік».

       Відповідно до програми, рішенням сесії Козівської селищної ради виділено кошти на оздоровлення дітей.

   22 липня відбулося відправлення дітей в оздоровчий комплекс «Скоморохи». Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Роман Солтис поспілкувався з батьками, які проводжали діток, побажав їм не хвилюватися, а діткам – хорошого відпочинку.

       «Підбір дітей в обласний табір «Скоморохи» здійснюється відповідно до Порядку підбору, затвердженого розпорядженням Козівського селищного голови. В Порядок підбору включені такі категорії: діти з багатодітних сімей, з малозабезпечених сімей, діти-сироти, діти з прийомних сімей, діти-відмінники, творчі, обдаровані діти та інші категорії, визначені цим документом. Всі діти пройшли медичне обстеження.

     Я дуже рада, що діти Козівської громади мають змогу оздоровитися в комплексі «Скоморохи». Мрію про той час, коли на оздоровлення дітей буде виділено більше коштів.

    Адже здоров’я наших дітей – це здоров’я нації, це наше майбутнє», – зазначила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марія Іваніцька.