Підсумки конкурсного відбору на посади керівників комунальних закладів освіти

  • 589

     У відділі освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради 12-15 липня відбулися засідання комісій з конкурсного відбору на посади керівників комунальних закладів освіти Козівської громади.

     За результатами конкурсного відбору на посаду керівника Плотичанського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ст. перемогу здобула Леся Крайник, на посаду  керівника Теофіпільського ЗЗСО І-ІІІ ст. - Леся Дрожджак. Переможцем конкурсу на посаду директора Козівського ЗЗСО ІІ-ІІІ ст. «Українська гімназія ім. Володимира Ґерети» став Михайло Грубий. У відборі на  посаду керівника Конюхівського ЗЗСО І-ІІІ ст. конкурсна комісія обрала Володимира Федора, у відборі на посаду директора Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ст. перемогла Оксана Дашкевич.

    Відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу освіти Козівської селищної ради, затвердженого рішенням ІІІ сесії Козівської селищної ради VIII скликання від 23 береня №253, всі переможці конкурсу повинні пройти погодження на сесії Козівської селищної ради.