Урочистості з нагоди Дня молоді у Козівській громаді

  • 2044

        Напередодні Дня молоді Козівський селищний голова Сергій Добалюк, заступник селищного голови Роман Солтис, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марія Іваніцька привітали творчу, талановиту молодь Козівської громади.

     Урочистості відбулися 23 червня у Козівській спеціалізованій школі мистецтв. За вагомий внесок у розвиток та реалізацію молодіжних програм щодо дітей, молоді, створення умов для їх інтелектуального та духовного розвитку та з нагоди Дня молоді керівники громади відзначили молодих людей грамотами Козівської селищної ради, пам’ятними подарунками та солодощами. Серед нагороджених – освітяни, працівники культури, медики, правоохоронці, представники бібліотечної сфери, талановиті учасники творчих колективів.

       «Наша громада багата на творчу, перспективну молодь, і це не може не тішити. Адже за молодими майбутнє, розвиток і процвітання нашої громади, і нашої держави», – зазначив у вітальному слові селищний голова Сергій Добалюк.

      Принагідно керівники громади привітали директора Козівської спеціалізованої школи мистецтв Володимира Гнатейка з днем народження, яке він днями відзначив.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису