Персональна виставка Ніни Рибіцької "Світ навколо тебе" у Тернопільському обласному художньому музеї

  • 639

     Заступник селищного голови Роман Солтис, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради Марія Іваніцька, директор Козівської початкової спеціалізованої школи мистецтв Володимир Гнатейко привітали завідуючу відділом образотворчого мистецтва Козівської спеціалізованої школи мистецтв Ніну Рибіцьку з відкриттям першої персональної виставки «Світ навколо тебе».

     Відкриття виставки відбулося 9 червня в Тернопільському обласному художньому музеї.

   Заступник директора музею Ольга Ваврик представила гостям свята «групу підтримки» від Козівської громади.

     Заступник селищного голови Роман Солтис передав художниці вітання від керівництва громади. Побажав творчих злетів, натхнення, успіхів у мистецькій праці.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марія Іваніцька побажала Ніні Рибіцькій міцного здоров’я, творчої енергії.

      «Картини художниці наче розмовляють з Богом,  вони спокійні і допомагають людині зрозуміти сенс буття.

      Творчість Ніни Рибіцької показує, що сенс життя – в простих і цінних речах: природі, людях, навіть в соняшниках», – зазначила Марія Іваніцька.

     Директор Козівської школи мистецтв Володимир Гнатейко подякував Ніні Рибіцькій за її багаторічну працю в сфері образотворчого мистецтва.

     На відкриття завітали друзі художниці, колеги, однокласники. З вітальним словом виступив народний художник України Богдан Ткачик, який підтримав свою колегу.

  Відділ освіти, культури, молоді та спорту щиро вітає Ніну Рибіцьку з персональною виставкою. Радіємо з того, що  Козівщина представлена в Тернопільському обласному художньому музеї. Мріємо про той час, коли картини Ніни Рибіцької нагадуватимуть про Козівську громаду на різних континентах .

       В експозиції – 115 творів. Виставка триватиме до 23 червня 2021 року.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису