Про завершення приватизації шляхом викупу об’єкта малої приватизації-нежитлового приміщення, адмінбудинок площею 860,1 кв.м., що знаходиться за адресою: Тернопільська область, Тернопільський район, с. Плотича, вул. Грушевського, 16а

  • 69

від  25 березня 2024 року                                  № 97 

Про завершення приватизації шляхом викупу об’єкта малої приватизації-нежитлового приміщення, адмінбудинок площею 860,1 кв.м., що знаходиться за адресою: Тернопільська область, Тернопільський район, с. Плотича, вул. Грушевського, 16а. 

Керуючись Законом України «Про приватизацію державного та комунального майна», Постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 року № 432 «Про затвердження Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу» (зі змінами), Положенням про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Козівської  селищної територіальної громади, затвердженого рішенням Козівської селищної ради від 27.10.2023 року №2291, на підставі договору купівлі – продажу від 18.03. 2024 року зареєстрований в реєстрі №369, посвідчений приватним нотаріусом Тернопільського районного нотаріального округу Боднарук Н.М. та відповідно до  ст.42, ч.8 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.    Завершити приватизацію об'єкта малої приватизації - нежитлового приміщення, адмінбудинок, площею 860,1 кв.м., що знаходиться за адресою: Тернопільська область, Тернопільський район, с. Плотича, вул. Грушевського, 16а.
2.    Затвердити акт прийому передачі об’єкта приватизації – нежитлового приміщення, адмінбудинку площею 860,1 кв.м., що знаходиться за адресою: Тернопільська область, Тернопільський район, с. Плотича, вул. Грушевського, 16а.
3.    Відділу юридичного забезпечення, персоналу та комунальної власності підготувати проект рішення на чергову сесію Козівської селищної ради про виключення об’єкту малої приватизації - нежитлове приміщення, адмінбудинок площею 860,1 кв.м., що знаходиться за адресою: Тернопільська область, Тернопільський район, с. Плотича, вул. Грушевського, 16а з переліку об’єктів малої приватизації  комунальної власності Козівської селищної територіальної громади, що підлягають приватизації, затвердженого рішенням Козівської селищної ради від 27.10.2023 року №2292.
4.    Відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення зняти з балансу об’єкт малої приватизації - нежитлове приміщення, адмінбудинок площею 860,1 кв.м., що знаходиться за адресою: Тернопільська область, Тернопільський район, с. Плотича, вул. Грушевського, 16а  Козівської селищної ради та в документах бухгалтерського обліку провести відповідні зміни.
5.    Інформацію про завершення малої приватизації  оприлюднити на офіційному веб-сайті Козівської селищної  ради та в електронній торговій системі відповідно до вимог чинного законодавства України
6.    Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою. 


Козівський селищний голова                                    Сергій ДОБАЛЮК 

Фото без опису