Освітянам Тернопільщини - отримайте ваучер на навчання за спеціальностями «Дошкільна освіта» та «Психологія»

  • 82

   29 січня розпочинається навчання на базі Західноукраїнського національного університету за спеціальностями «Дошкільна освіта» та «Психологія» за напрямом «Організація освітнього процесу в умовах інклюзії у закладах дошкільної освіти та установах».

   У плані навчання: організація освітнього інклюзивного середовища у закладах дошкільної освіти, корекційно-розвивальна робота з дітьми з різними видами порушень в умовах інклюзивного середовища, організація виховного процесу в умовах інклюзії, розвиток соціальної взаємодії дітей з особливими освітніми потребами, командний психолого-педагогічний супровід дитини з особливими освітніми потребами.

  Все про організацію навчання за ваучером на вебсторінці Державного центру зайнятості у розділі “Навчання” - “Ваучери”, посилання тут http://surl.li/feqeq

  За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості [1], в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil [2]) або за тел. «гарячої лінії» - 0635765756 [3].

Фото без опису